Home page
espa info

Sales Mode:ON

23 Ιαν 2019

Η μαγεία των Χριστουγέννων μπορεί να πέρασε, αλλά όλοι οι shopping lovers γνωρίζουν καλά ότι μετά τις χριστουγεννιάτικες γιορτές έρχεται η μαγεία μίας ακόμη πολύ-αναμενόμενης περιόδου, αυτής των χειμερινών εκπτώσεων!

Big Sales Are Here και θα βρείτε απίθανες προσφορές στα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη και online στο e-shop με εκπτώσεις που φτάνουν έως -60%!

Επιλέξαμε τέσσερις από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα και τις προτείνουμε για όλες εσάς που επιθυμείτε να είστε πάντα in fashion και με αυτοπεποίθηση στα ύψη!

 

1. Pearl Obsession

Προσθέστε χαρακτήρα στο ντύσιμό σας με το all-time classic trend, τo μαργαριταρένιo κολιέ!

Πετύχετε το τέλειο layering με πολύσειρα κολιέ με μαργαριτάρια shell pearls, ή συνδυάζοντας κοντά μαργαριταρένια κολιέ με λεπτομέρειες από λευκά ζιργκόν μαζί με μακριά κολιέ με μαργαριτάρια γλυκού νερού.

 Όλα τα κολιέ με μαργαριτάρια θα τα βρείτε με έκπτωση -30%!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Tip! Stay Classy φορώντας μαζί με τα μαργαριταρένια σας κολιέ, ιδιαίτερα μακριά σκουλαρίκια από κίτρινο χρυσό Κ9 με μαργαριτάρια και λευκά ζιργκόν ή διακριτικά σκουλαρίκια από ασήμι 925 με μαργαριτάρια.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

2. Lucky You!

Τα απόλυτα σύμβολα καλοτυχίας και τυχερά φυλαχτά για το μάτι, το πέταλο και το τετράφυλλο τριφύλλι σε κολιέ ή βραχιόλι από ασήμι 925 αποτελούν το τέλειο δώρο για εσάς και τις φίλες σας.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

3.  Parisian Style

Χαρίστε έναν ευρωπαϊκό αέρα στην εμφάνισή σας με το πιο κομψό αξεσουάρ του χειμώνα, τον μπερέ! Όλα τα IT girls το έχουν ήδη τολμήσει, εσείς;

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

4.   Bag Addicts

Οι τσάντες αποτελούν το must αξεσουάρ στην εμφάνιση κάθε γυναίκας και αναμφισβήτητα μία εντυπωσιακή τσάντα μπορεί να αναβαθμίσει όλο σας το look. Επιλέξτε τσάντες με λαμπερές λεπτομέρειες και υφές και δώστε λάμψη στο ντύσιμό σας.

 Όλες τις τσάντες Άννα Μαρία Μαζαράκη θα τις βρείτε με έκπτωση από -20% έως και -50%!   

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

    Για περισσότερες ιδέες και προσφορές επισκεφτείτε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή βρείτε τα online στο e-shop μας!

Τα πιο δημοφιλή