Home page
espa info

SALE LAST WEEK!

22 Φεβ 2021

typeImage-0

Οι εκπτώσεις πλησιάζουν στο τέλος τους για αυτό μας έχει μείνει λίγος χρόνος μέχρι να αποκτήσουμε τα κοσμήματα και αξεσουάρ που επιθυμούμε!

Επωφεληθείτε από τις πιο προσιτές τιμές σε κοσμήματα και αξεσουάρ που αγγίζουν το -50%.

Φτιάξτε λοιπόν μια λίστα που θα αναφέρει όλα αυτά που θα θέλατε να αποκτήσετε. Προσοχή όμως! Μην παρασυρθείτε στο να αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε ή που έχετε ήδη παρόμοια. Προτιμήστε να αγοράσετε πιο κλασσικά κομμάτια που θα συνδυάζονται με τα περισσότερα outfit σας.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ενδώσετε στα τελευταία trends!

 

1.ΚΟΛΙΕ

Παρότι είναι χειμώνας ακόμα, τα χρωματιστά κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες είναι στα φόρτε τους! Τα κολιέ επίσης με ιδιαίτερα μοτίφ είναι η τέλεια επιλογή για layering! Για extra fashionable αποτέλεσμα προσθέστε αλυσίδες που επανήλθαν από τα ‘80s.

title

 

2. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Τα σκουλαρίκια είχαν μια δόση πολυτέλειας φέτος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επιλέγουμε και μικρά κρεμαστά ear cuffs ή καρφωτά με λαμπερά ζιργκόν.

title

 

3.ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Ροζάρια και αλυσίδες είναι νο1 στις προτιμήσεις σας! Μην ξεχνάμε όμως και τα κλασσικά cuff βραχιόλια για πιο boho στυλ!

 

title

 

 4. ΤΣΑΝΤΕΣ

Αν ψάχνετε μια τσάντα που θα σας βολέψει όλες τις ώρες, δείτε τις προτάσεις μας από οικολογικό δέρμα! Μην ξεχάσετε να βάλετε στο καλάθι σας και τα cute πορτοφολάκια για να μην πετάτε τα κέρματα από εδώ και από εκεί.

title

 

5. ΜΑΣΚΕΣ

Οι μάσκα πλέον είναι πάντα και παντού μαζί μας. Χαρίστε σε εσάς ή στους αγαπημένους σας το απόλυτο Covid kit με σετ μασκών, τσαντάκι, αλυσίδα μασκών και δώρο αντισηπτικό gel χεριών Fresh Line!

title

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια εδώ!

Τα πιο δημοφιλή