Home page
espa info

Πολλά δαχτυλίδια...Η τάση που έγινε λατρεία

27 Ιαν 2017

typeImage-0

Επιλέξτε, και μην φοβάστε, ένα μεγάλο δαχτυλίδι με γεωμετρικό σχέδιο και συνδυάστε το με άλλα μικρότερα ή και μεγαλύτερα...

Γεμίστε άφοβα το ένα χέρι σας ή και τα δύο με δαχτυλίδια σε διάφορα χρώματα και ακολουθήστε την νέα τάση της εποχής. Μήπως μέχρι τώρα δεν ξέρατε ποιό να διαλέξετε; Τώρα, φορέστε τα όλα μαζί και δημιουργήστε μόνες σας το πιο μοδάτο αποτέλεσμα! Μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα, απλά το πρωί θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικές στο πόσα θα βάλετε. Γίνετε και εσείς σαν τις μεγάλες fashionistas του κόσμου που επιλέγουν κομμάτια, τα συνδυάζουν και το αποτέλεσμα κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Styling Tips: Επιλέξτε δαχτυλίδια με πέτρες σε χρώματα όπως λευκό, μαύρο, τιρκουάζ και δώστε μια πιο ροκ διάθεση στις μέχρι τώρα εμφανίσεις σας. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε στο σύνολό σας άλλα αξεσουάρ όπως βραχιόλια ή κολιέ. Για τις ακόμα πιο τολμηρές προτείνουμε τα διπλά δαχτυλίδια ή και τα βραχιόλια δαχτυλίδια, που θα στολίσουν το χέρι σας και θα δώσουν μια έξτρα λάμψη! Περιμένουμε να μας στείλετε τις δικές σας προτάσεις στην ενότητα "Your Choice" και μην ξεχνάτε η τάση φέτος επιβάλλει την "υπερβολή"!

Τα πιο δημοφιλή