Home page
espa info

Oscars 2020: Οι 5 εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τη μεγάλη βραδιά του Hollywood!

10 Φεβ 2020

typeImage-0

 

Την Δευτέρα στις 03:00 τα ξημερώματα, το cool αγοροκόριτσο της μουσικής βιομηχανίας Billie Eilish, μας υποδέχτηκε στα πολύ αναμενόμενα 92α Academy Awards, στο Los Angeles- μία βραδιά που θα επικρατήσει σίγουρα στα hot topics της χρονιάς .

 

Η αφετηρία του θεσμού των Academy Awards, γνωστά σε όλους και ως Oscars, ταξιδεύει πίσω στο 1929 και θεωρείτε από τις πιο σημαντικές και αναγνωρισμένες διοργανώσεις απονομής βραβείων. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που θεωρούν ότι όλες οι άλλες διοργανώσεις της βιομηχανίας ταινιών αποτελούν τα προεόρτια για τη λαμπερότερη βραδιά του Hollywood, τα Oscars. Για το λόγο αυτό οι εντυπωσιακές παρουσίες του χώρου φροντίζουν να μας χαρίζουν πάντα τις πιο αξιοζήλευτες εικόνες.

 

Και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί οι red carpet εμφανίσεις it’s our thing, δεν θα μπορούσαμε να μην αντλήσουμε έμπνευση από τις στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστριών του πολυσυζητημένου event. Έτσι λοιπόν η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη ξεχώρισε τις 5 εμφανίσεις που έκλεψαν τα φώτα της χθεσινής βραδιάς και σας παρουσιάζει τα κοσμήματα που θα σας χαρίσουν τον αέρα μίας star, επιλέγοντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ταυτοχρόνως προσιτά κοσμήματα της συλλογής μας.

 

1. Natalie Portman

 

typeImage-0
typeImage-1

 

 

2. Salma Hayek

 

typeImage-0
typeImage-1

3. Laura Dern

typeImage-0
typeImage-1

 

 

4. Charlize Theron

 

typeImage-0
typeImage-1

5. Scarlett Johansson

typeImage-0
typeImage-1

 

 

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη και ανακαλύψτε τους red carpet συνδυασμούς της αρεσκείας σας!

 

 

 

 

Τα πιο δημοφιλή