Home page
espa info

#MENOYMESPITI: 7 εύκολοι τρόποι να οργανώσετε τα κοσμήματα σας στο σπίτι με πράγματα που ήδη έχετε!

16 Μαρ 2020

 

Οι περισσότεροι πλέον δουλεύουμε από το σπίτι ή είμαστε σπίτι λόγω της δύσκολης κατάστασης που όλοι βιώνουμε.

Πέρα από τα εργασιακά μας καθήκοντα (ακόμα και αυτοί που δεν δουλεύουν εξ αποστάσεως) είναι αναγκαίο να βρούμε τρόπους να απασχοληθούμε όσο μένουμε σπίτι.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να βρείτε ευκαιρία να οργανώσετε τα κοσμήματα σας; Η ομάδα της Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει κάποιους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βάλετε σε μια τάξη καθώς και αυτά χρειάζονται την οργάνωση και την φροντίδα τους!

 

  1. Θήκη κοσμημάτων: Βάλτε τα κοσμήματα σας μέσα σε μια fashionable μπιζουτιέρα που άλλωστε έχει κάνει και comeback! Είναι ο πιο σύντομος τρόπος καθώς έχουν ειδικά θηλάκια είτε για τα σκουλαρίκια είτε για τα δαχτυλίδια! Επίσης, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην μπερδεύονται τα κολιέ σας και όταν ταξιδεύετε και όταν είστε στο σπίτι.

 

 2. Παλιά φλιτζάνια και μπολ: Τα παλιά φλιτζανάκια του καφέ είναι μια εύκολη λύση για τα δαχτυλίδια και για τα πιο μικρά κοσμήματα. Μπορείτε να φυλάτε τα κοσμήματα σας σε πορσελάνινα μπολάκια, χρωματιστά φλιτζάνια καφέ ή και όμορφα καθαρά τασάκια.

 

 3.    Πίνακας Ανακοινώσεων: Με ένα πίνακα ανακοινώσεων από φελλό που μπορεί να έχετε σπίτι σας, θα οργανώσετε τα κολιέ σας και θα είναι σαν μια επιτοίχια μπιζουτιέρα. Αύτο θα σας βοηθήσει να βλέπετε ακριβώς τη συλλογή σας και να κάνετε πιο εύκολο το styling σας, ενώ θα σας βολέψει με τα κολιέ σας ώστε να μην μπερδεύονται.

 

4.  Μπουκάλια κρασιού: Έχετε γυάλινα μπουκάλια; Χρησιμοποιήστε τα για να τοποθετήσετε πάνω τα βραχιόλια σας ( ειδικά αυτά που είναι σταθερά!). Έτσι θα μπορέσετε να τα βλέπετε όλα και να διαλέγετε το αγαπημένο σας κάθε ημέρα.

 

5.  Αλυσίδες και κρεμάστρες: Εκμεταλλευτείτε μια αλυσίδα που δεν φοράτε και αφού της βάλετε δυο γάντζους ή πινέζες και κρεμάστε τα σκουλαρίκια σας επάνω, ενώ το ίδιο μπορείτε να κάνετε με μια κρεμάστρα. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε τα earstacks σας και να έχετε το πιο όμορφο στυλ στα αυτιά σας.

 

6.  Αυγοθήκες: Σίγουρα όλες έχετε μια αυγοθήκη στο σπίτι σας.  Αποθηκεύστε διαδοχικά λοιπόν τα κολιέ σας ή ό,τι άλλο θέλετε μέσα στις θήκες, ώστε να μην μπερδεύονται τα κολιέ, να μη γδέρνονται τα δαχτυλίδια σας και να μη χάνονται τα σκουλαρίκια σας.

 

 7.  Καλαμάκια: Εάν έχετε πρόβλημα και τα κολιέ σας μπερδεύονται, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα οργανώσετε ξεχωριστά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το κάθε αλυσιδάκι από ένα καλαμάκι και να κόψετε το καλαμάκι και να τα κουμπώσετε. Αυτό το τρικ είναι ιδανικό εάν ταξιδεύετε.

 

 

Με αυτούς τους απλούς και σύντομους τρόπους, τα κοσμήματα σας θα φαίνονται σαν μια βιτρίνα κοσμηματοπωλείου! Έτσι, θα θυμηθείτε και αυτά που δεν φοράτε και δεν θα διαλέγετε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά για την έξοδο σας!

Τα πιο δημοφιλή