Home page
espa info

Τι να φορέσετε με τα off-shoulder top σας!

07 Ιουν 2019

Το καλοκαίρι επιτέλους άρχισε να κάνει την εμφάνιση του και όλες  περιμένουμε να φορέσουμε τα top μας που θα αποκαλύπτουν τους ώμους μας για πιο sexy εμφανίσεις.

Τα off shoulders tops είναι μία από τις αγαπημένες μας επιλογές καθώς αναδεικνύουν το μαύρισμα μας για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τα ταιριάξετε με τα πιο minimal chic κολιέ! Κοχύλια, ημιπολύτιμες πέτρες αλλά και ζιργκόν από επιχρυσωμένο ασήμι ή μέταλλο δίνουν ένα boho αλλά και fashionable αέρα σε κάθε τοπ!

 

1)      Shell vibes

Δεν γίνεται να φορέσουμε ένα τοπ με έξω τους ώμους και να μην τα συνδυάσουμε με κολιέ από φυσικά κοχύλια επιχρυσωμένα με ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο για summerish αποτέλεσμα!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

2)      Crystal Jam

 

Τα κολιέ από ασήμι 925 με λευκά ή χρωματιστά ζιργκόν και μονόπετρα είναι η πιο glam επιλογή για εσάς που θέλετε να τα ταιριάξετε με τα βραδινά tops σας! Φορέστε τα ακόμα και σαν τσόκερ για ένα πιο 90’s look!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

Για περισσότερες ιδέες για κολιέ δείτε εδώ ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα 'Αννα Μαρία Μαζαράκη για τις απόλυτες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Τα πιο δημοφιλή