Home page
espa info

New York Fashion Week Fall 2019:Τα 5 trend κοσμημάτων που ξεχωρίσαμε!

14 Φεβ 2019

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-3

Next Stop, New York!

Ο μήνας των Fashion Weeks ξεκίνησε και όλα τα fashion trendsetters girls φόρεσαν τις μεγαλύτερες τάσεις και τις πιο hot fashion προτάσεις για να παρευρεθούν στην πρώτη εβδομάδα μόδας της χειμερινής σεζόν 2019, στη  Νέα Υόρκη. Πολύχρωμα faux-fur και μπροκάρ παλτά, γήινα αλλά και παστέλ χρώματα σε ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και statement items που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν μερικές από τις εικόνες που είδαμε.    

Όπως πάντα το φακό των φωτογράφων μαγνήτισαν οι εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές των fashion bloggers, influencers και celebrities που θέτουν και προωθούν τα trend της κάθε εποχής. Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στη χιονισμένη Νέα Υόρκη τα fashion icons με το street style τους μας χάρισαν αξιοζήλευτες εικόνες, δίνοντας μας πολλή έμπνευση και σε κοσμήματα! Πετύχετε και εσείς το απόλυτο fashionable look και κεντρίστε την προσοχή όλων επιλέγοντας τις παρακάτω προτάσεις μας!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

1. Lettermania

Αποπνέοντας αέρα από τα 90s η μόδα των μονογραμμάτων που έκανε δυναμικό comeback τo 2018 είναι ακόμη εδώ με νέες ανανεωμένες προτάσεις. Oversized σχέδια, σε ανάγλυφη υφή από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο, είναι το κόσμημα που δεν αποχωρίζονται τα fashion girls!

Δείτε εδώ όλοι τη συλλογή μονογραμμάτων!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

2. Whoop Around

Και επειδή μόδα είναι και γυρίζει, το απόλυτο trend με χαρακτήρα από δεκαετία 80s και 90s όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Φυσικά μιλάμε για τους παιχνιδιάρικους κρίκους που τείνουν να γίνουν κλασσικό και αναπόσπαστο κομμάτι της κοσμηματοθήκης μας. Oversized ή διακριτικοί, σε κίτρινο ή σε ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, με σφυρήλατη ή με λεία επιφάνεια το σίγουρο είναι ότι όποιο σχέδιο και αν επιλέξετε θα κάνετε level up το στυλ σας.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Tip! Αν επιθυμείτε ένα all day look συνοδευόμενο από τους αγαπημένους σας κρίκους,προτιμήστε ένα πιο διακριτικό μέγεθος με κρεμαστά μοτίφ στολισμένα από ζιργκόν.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-3

Trend alert: Η μόδα για το 2019 επιτάσσει συνδυασμό πολλών μικρών κρίκων μαζί που θα προσφέρουν μία πιο rock και φρέσκια διάθεση στο στυλ σας. 

Δείτε εδώ όλοι τη συλλογή σκουλαρίκια κρίκους!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-3

3. Coin me up

Τα αγαπήσαμε, τα φορέσαμε και συνεχίζουμε να είμαστε obsessed με την τάση που θέλει τα κολιέ φλουριά σε layering ή μονά να κοσμούν και να ολοκληρώνουν τα outfit μας. Επιλέξτε πολύσειρα κολιέ σε διάφορα σχέδια από μέταλλο ή κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς με εντυπωσιακά κολιέ φλουριά σε κίτρινο ή ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925.

Δείτε εδώ όλοι τη συλλογή με φλουριά!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-3

4. unCHAIN my Heart

Must have αξεσουάρ της σεζόν που ήδη πολλές από τις αγαπημένες μας fashionistas λάνσαραν στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι τα κολιέ με αλυσίδες σε μεγαλύτερο μέγεθος, φορεμένα σε περίτεχνο layering.

Δείτε εδώ όλα τα κολιέ αλυσίδα!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-3

5. Silver Alert

Τέλος, το νέο trend που κάνει την εμφάνισή του είναι τα ασημένια κοσμήματα που συνδιάζονται υπέροχα με animal prints και παστέλ αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε την ασημένια μας συλλογή εδώ!

 

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή το online κατάστημά μας και βρείτε όλα τα trends του χειμώνα 2019!

 

    

Τα πιο δημοφιλή