Home page
espa info

New season..new collection! Τα νέα trends στα κοσμήματα!

04 Οκτ 2019

 

Ο Οκτώβρης επιτέλους κατέφθασε και εμείς είμαστε έτοιμες για μια νέα αρχή! Φοράμε τα αγαπημένα μας cardigan, τα mom jeans μας και τα κλασικά Loafers. Δεν γίνεται όμως να μην προσθέσουμε αξεσουάρ και κοσμήματα που άλλωστε αυτά θα δώσουν και την ξεχωριστή πινελιά!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας παρουσιάζει την νέα συλλογή της με όλα αυτά τα κοσμήματα που αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσουν τα trends του φθινοπώρου! Οι επιλογές είναι πολλές, από μικρά ear studs για το τέλειο layering, γεωμετρικά δαχτυλίδια και minimal κολιέ!

 

 

 

 Ear stacks

 

 

Η μόδα φέτος επιβάλλει ξανά ear studs με ζιργκόν, μονόπετρα και φλουράκια ! Δημιουργήστε το τέλειο rock αποτέλεσμα με διαφορετικά κρικάκια συνδυασμένα πολλά μαζί! Φορέστε τα με rock band μπλουζάκια και ψηλόμεσα τζην!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

 

Minimal touch

 

 

Τα κολιέ φέτος παίρνουν μια πιο minimal μορφή και εμείς τα επιλέγουμε σε ασήμι 925 με μαύρη επιροδίωση ! Όσο πιο πολλά φορεμένα τόσο το καλύτερο! Συνδυάστε τα με σατέν πουκάμισα και μονόχρωμα blazers!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

Ring ring!

 

Επιλέξτε δαχτυλίδια από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 σε γεωμετρικά σχέδια! Μην ξεχνάτε να κάνετε τους πιο chic συνδυασμούς ακόμα και αν φαίνονται αταίριαστα μεταξύ τους!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

Bracelets please

Τα βραχιόλια είτε σε μακραμέ είτε σε πιο minimal με αλυσίδα συνδυάζονται τέλεια με τα office looks μας! Αποκτήστε τα σε κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925 με πολύχρωμα ζιργκόν!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

Ανακαλύψτε την νέα μας συλλογή εδώ 

 

 

Τα πιο δημοφιλή