Home page
espa info

Get into the necklace game!

18 Απρ 2019

  

Όλες οι γυναίκες ψάχνουμε συνεχώς κάτι καινούργιο για να φορέσουμε ειδικά αν πρόκειται για κόσμημα. Ένα κολιέ όμως είναι ένα από τα πιο κομψά κομμάτια που μπορεί να έχουμε στην συλλογή μας και πολλές φορές επιλέγουμε το ντύσιμο μας βάσει αυτού.

Η νέα σειρά της Άννας Μαρία Μαζαράκη αποτελείται από κολιέ από ροζ και κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο με σφυρήλατα μοτίφ, τρίγωνα και άλλα charms. Όπως και κολιέ ροζάρια  με γκρι ημιπολύτιμες πέτρες.Κάντε και εσείς layering με διάφορα σχέδια για να αναβαθμίσετε ακόμα και το casual outfit σας! Είτε με ένα baggy jean και ένα crop πουλόβερ είτε με ένα flared παντελόνι και το μακρύ kimono σας, το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα!

1)     Eπιλέξτε κολιέ με σφυρήλατα μοτίφ από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο για tribal εμφανίσεις!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

2)    Κάντε την διαφορά με αυτά τα κολιέ από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο με τρίγωνα ή φλουριά και μακριά κολιέ με μονόπετρο.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

3)    Για ένα πιο chic αποτέλεσμα φορέστε κολιέ από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο με γεωμετρικά σχέδια και με σφυρήλατα μοτίφ ή και κολιέ-ροζάριο από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 και γκρι ημιπολύτιμες πέτρες.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

4)     Σχέδια από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 με γκρι ημιπολύτιμες πέτρες για πιο ρομαντικά looks!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

          

                                                                       Για περισσότερες ιδέες για κολιέ δείτε εδώ ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Τα πιο δημοφιλή