Home page
espa info

Αυτό είναι το must have accesoire του Xειμώνα!

04 Φεβ 2019

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Η απόλυτη τσάντα του Χειμώνα είναι εδώ και αυτή τη στιγμή έχει έκπτωση -50%, τώρα μόνο 34,50€! Ανακαλύψτε την statement τσάντα που μπορείτε να φοράτε από το πρωί ως το βράδυ με όλα τα look που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Η τσάντα βγαίνει σε 5 υπέροχα χρώματα σε βελούδο και παγιέτα και το μοτίφ είναι στολισμένο με πέρλες και επιροδιωμένο με μαύρο ρόδιο για μια ροκ διάθεση. Η αλυσίδα είναι στα 125 εκατοστά για να φοριέται cross-body αλλά και στο πλάι με ένα βραδινό σύνολο. Η τσάντα είναι 24 x 17εκ. και χωράει τα από το και χωράει το ημερολόγιο σας, τα κραγιόν σας, το κινητό αλλά και ένα πουγκάκι Άννα Μαρία Μαζαράκη για να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας κοσμήματα!

Αναβαθμίστε το στυλ σας δημιουργώντας ένα statement look, με αυτή την εντυπωσιακή τσάντα σε βελούδο ή σε παγιέτα στολισμένη με μαργαριτάρια. Εάν επιθυμείτε τη λάμψη στο ντύσιμό σας από το πρωί, συνδυάστε την με ένα ψηλόμεσο mom jean, ένα λευκό t-shirt και dad ugly sneakers  και υιοθετείστε ένα casual στυλ που θα ζήλευαν ακόμα και οι celebrities. Ακόμα συνδυάστε την τσάντα το βράδυ με μια μάξι φούστα ή ένα ταγιέρ και ψηλά τακούνια για το απόλυτο βραδινό look.

typeImage-0
typeImage-1

Επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή επισκεφτείτε online το e-shop μας και βρείτε την τσάντα που σας ταιριάζει, με έκπτωση -50% τώρα μόνο 34,50€!

Τα πιο δημοφιλή