Home page
espa info

MOTHER’S DAY : WHAT TO BUY!

29 Απρ 2021

typeImage-0

Η ημέρα της γιορτής της μητέρας πλησιάζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη και φορά θα προβληματιστούμε ως προς το τι θα αγοράσουμε στην αγαπημένη μας μητέρα!

Αυτή η χρονιά πράγματι είναι πολύ δύσκολη για όλους και ειδικά για τις μαμάδες που είχαν να διαχειριστούν τα παιδιά στο σπίτι, το μαγείρεμα και την εργασία τους ταυτόχρονα. Για αυτό και αυτή η γιορτή της μητέρας είναι όπως και  περυσι πολύ σημαντική για να της κάνουμε ένα δώρο που θα την κάνει να ξεχαστεί και να της φτιάξουμε την διάθεση!

Μπορεί να είναι ένα statement κολιέ, ένα φυλακτό καλής τύχης ή ένα νοσταλγικό ενθύμιο αυτής της συγκεκριμένης περιόδου στη ζωή του ατόμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό τα κοσμήματα που δίνετε να είναι κομψά, κομψά και σε στυλ που θα θυμούνται πάντα.

Υπάρχουν οι κλασσικές επιλογές με την επιλογή μιας όμορφης ανθοδέσμης! Όμως δεν γίνεται να μην τα συνδυάσουμε με ένα ιδιαίτερο κόσμημα που άλλωστε όλες οι μητέρες λατρεύουν.

Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στις προτάσεις από την ομάδα της Άννας Μαρία Μαζαράκη και πάρτε κάποιες ιδέες ή για εσάς ή για τους φίλους σας!

Το κολιέ με την λέξη Μαμά είναι top στις αναζητήσεις σας για αυτό και δημιουργήσαμε μοναδικές επιλογές σε κολιέ!

Συνδυάζονται τέλεια με σταθερά βραχιόλια με μπαγκέτες, με αλυσίδες με μαργαριτάρια ή ακόμα και με λαμπερά ζιργκόν.

Αν θέλετε να της χαρίσετε σκουλαρίκια, επιλέξτε πιο extravagant όπως σε μαύρη επιροδίωση ή σε λευκή!

1.KΟΛΙΕ

title

title

title

2. ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

title

3. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

title

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για την super mama εδώ

Τα πιο δημοφιλή