Home page
espa info

Minimal Glam!

09 Οκτ 2019

Μπορεί το φθινόπωρο να έχει φτάσει και εμείς να ψάχνουμε τις νέες τάσεις στα ρούχα αλλά δεν ξεχνάμε τα κοσμήματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας αυτή την εποχή!

 

Μένουμε πιστοί στις βασικές μινιμαλιστικές μορφές και επιλέγουμε κολιέ και βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια που θα αναδείξουν κάθε chic και σοφιστικέ εμφάνιση μας!

 

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της σας παρουσιάζει τα πιο όμορφα διακριτικά κοσμήματα που θα κάνουν αναμφισβήτητα upgrade οποιοδήποτε outfit!

 

 

 

 

1)      Necklaces first of all

 

 

Τα κολιέ είναι πιο λεπτεπίλεπτα και απλά από ποτέ και εμείς τα επιλέγουμε σε κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925! Κάντε layering για να είναι πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

2)      Bracelets love

 

Οι σφυρήλατες χειροπέδες φέτος είναι το must have κόσμημα! Για αυτό διαλέξτε ανάμεσα σε κίτρινο, λευκή και ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο ή φορέστε τες όλες μαζί για ένα rock glam outfit!

 

 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

 

 

3)      Ring seduction

 

 

Κάθε γυναίκα αγαπάει τα δαχτυλίδια και εμείς επιλέγουμε να λάμψουμε με τα νέα ασύμμετρα minimal δαχτυλίδια από ασήμι 925! Συνδυάζονται τέλεια με τις cozy ζακέτες μας και μονόρωμα ζιβάγκο!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

Ανακαλύψτε την νέα minimal συλλογή εδώ

 

 

 

Τα πιο δημοφιλή