Home page
espa info

#MENOUMESPITI:Πώς να περάσετε τον χρόνο σας στο σπίτι στις μέρες του κορονωϊου

24 Μαρ 2020

typeImage-0

 

Εδώ και μέρες έχουμε λιγοστέψει τις εξόδους μας και τις συναντήσεις με φίλους κλπ. Φυσικά, αυτό δεν γίνεται τυχαία καθώς είναι μια ελάχιστη προσπάθεια στο να σταματήσει να εξαπλώνεται ο κορονωϊός.

Εμείς, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κάποιες ιδέες του τι μπορείτε να κάνετε αυτές τις μέρες για να περάσετε όμορφα και να ξεχαστείτε έστω και λίγο από τα γεγονότα.

 

  1. Η κατάλληλη ευκαιρία είναι τώρα για να κάνουμε το beauté που δεν προλαβαίναμε τόσο καιρό λόγω υποχρέωσεων! Κάντε το μπάνιο με τα υπέροχα έλαια που τόσο θέλατε και καθίστε εκεί χωρίς να σκέφτεστε τίποτα! Τελειοποιήστε την ρουτίνα περιποίησης σας και κάντε αυτήν μάσκα προσώπου που θέλατε τόσο καιρό!

 2. Οργανώστε τα νεσεσέρ σας με ότι αυτό και αν συμπεριλαμβάνει! Τακτοποιήστε το μπάνιο σας, τις ντουλάπες σας (ευκαιρία να δώσετε και τα ρούχα που δεν φοράτε)

 3. Ξεκαθαρίστε και τακτοποιήστε τα κοσμήματα σας! Ξεμπερδέψτε επιτέλους εκείνο το αγαπημένο σας κολιέ, ξεχωρίστε τα μέσα σε μια ωραία μπιζουτιέρα και θυμηθείτε πάλι αυτά που δεν φοράτε τόσο καιρό!

 4. Ξεκινήστε το e-learning που θέλατε! Είναι η σωστή στιγμή να διαλέξετε ένα online μάθημα που είτε σχετίζεται με το αντικείμενο της δουλειάς σας είτε όχι! Έτσι, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και θα γυρίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

 5. Αποκαλύψτε τον σεφ που κρύβεται μέσα σας! Μπορεί τις υπόλοιπες μέρες να μην προλαβαίνετε να μαγειρέψετε αυτά που θέλετε αλλά τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να φτιάξετε εκείνο το ριζότο ή το γλυκό που δεν βρίσκατε χρόνο πριν!

 Και για το τέλος.. Netflix και ταινίες μπορούν να σας κρατήσουν συντροφιά όσο κάθεστε σπίτι!

 

Μείνετε σπίτι, τηρείστε τους κανόνες υγιεινής και.. ηθικόν ακμαιότατον!

 

 

Τα πιο δημοφιλή