Home page
espa info

ΜΑΣΚΕΣ BY AMM! ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

16 Νοε 2020

typeImage-0

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, οι μάσκες έχουν γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ στην ζωή μας και όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν.

Με ένα δεύτερο lockdown να λαμβάνει χώρα, εμείς θα προσπαθούμε να σας ανεβάσουμε λίγο την διάθεση!

Μια βασική διαφορά με το προηγούμενο lockdown λόγω Covid-19, είναι ότι ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Για αυτό και στην μετακίνηση νο.6 δεν την γλιτώνουμε!

Μην απογοητεύεστε όμως- εμείς σας έχουμε τις πιο fashionable μάσκες που θα σας κάνουν να τις δείτε με άλλο μάτι!

Προσθέστε στο wishlist σας μάσκες aπό 100% βαμβακερό πενιέ ύφασμα, ελληνικής κατασκευής. Το CovidKit περιέχει: Σετ μασκών, τσαντάκι, αλυσίδα μασκών και δώρο αντισηπτικό gel χεριών Fresh Line.

Όσον αφορά το τσαντάκι είναι σουέντ σε μαύρο χρώμα με μάτι από σμάλτο στα 15x20 εκ, η αλυσίδα για μάσκες είναι ένα κορδόνι με ημιπολύτιμες πέτρες αιματίτη και το Αλυσίδα για μάσκες κορδόνι με ημιπ. πέτρες αιματίτη και το αντισυπτικό με μυρωδιά PASSION FRUIT MOJITO από την Ελληνική εταιρεία Fresh Line.

 

Διαλέξτε μάσκες με κεντητά μπλε λουλούδια, με κόκκινα κεντητά λουλούδια αλλά και με ασημί κέντημα!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τις συνδυάσετε και με τις ξεχωριστές αλυσίδες μασκών από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο και μαργαριτάρια, μονόπετρα αλλά και από μαύρο επιροδιωμένο μέταλλο με μάτι!

Έτσι θα δημιουργήσετε τους πιο chic συνδυασμούς και θα ξεχωρίσετε από τις απλές χειρουργικές ή υφασμάτινες μάσκες.

 

Κάθε φορά λοιπόν που βγαίνετε από το σπίτι, φορέστε την μάσκα σας καθώς με αυτόν τον εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο δεν προστατεύετε μόνο εσάς αλλά και τους γύρω σας!

 

title

title

Ανακαλύψτε τις μάσκες από την Άννα Μαρία Μαζαράκη εδώ

Τα πιο δημοφιλή