Home page
espa info

ΜΑΣΚΕΣ ΒΥ ANNA ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ!

16 Οκτ 2020

typeImage-0

 

Η μάσκα έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και στην καθημερινότητα μας.

Πλέον βλέπουμε διαφορετικά σχέδια μασκών αφού έγινε το πιο σημαντικό αξεσουάρ που έχουμε παντού μαζί μας. Έτσι γεννήθηκε και η ανάγκη από την Άννα Μαρία Μαζαράκη να δημιουργήσει τις πιο fashionable και βολικές μάσκες!

Έτσι λοιπόν, εμπνευσμένοι από αρχαιολογικά και ελληνικά παραδοσιακά στοιχεία, φτιάξαμε τις πιο ιδιαίτερες χειμερινές μάσκες, φτιαγμένες στην Ελλάδα.

Όλες οι μάσκες #Αmm είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι (πενιέ) και χειροποίητες. Είναι πολλαπλών χρήσεων και έχουν μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο, καθώς μπορούν να πλυθούν στους 60 βαθμούς στο πλυντήριο και πολύ εύκολες στο σιδέρωμα.

Θα τις βρείτε σε πέντε διαφορετικά σχέδια, όλα κεντητά με σχέδια όπως λουλούδια, γεωμετρικά σχέδια.

Φυσικά, δεν θα έλειπε και το αγαπημένο statement ματάκι μας!

Συνδυάστε την μάσκα με τα μπλε λουλούδια με τα jean outfits σας, με τα κόκκινα λουλούδια με καθημερινά πουκάμισα και blazers!

Το σχέδιο με την χρυσή κλωστή είναι η κατάλληλη επιλογή για πιο formal looks πχ σε μια βραδινή έξοδο!

Μέσα σε ένα fashionable μαύρο suede τσαντάκι θα βρείτε δύο μάσκες. Μια με το σχέδιο ματάκι και ένα από τα υπόλοιπα σχέδια καθώς και ένα πουγκάκι! Μαζί θα βρείτε την chic αλυσίδα για την μάσκα (ναι, είναι ακριβώς όπως και η αλυσίδα γυαλιών!) από μαύρη επιροδίωση.

Ακόμη, η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προσφέρει δώρο ένα αντισυπτικό από την Ελληνική εταιρεία Fresh Line με άρωμα Passion Fruit Mojito! Είναι το απόλυτο δώρο για τις εποχές μας!

 

Περιμένουμε τα σχόλια σας αλλά και φωτογραφίες σας στα social media στα προφίλ μας στο Facebook & στο Instagram @ΑnnaMariaMazaraki!!

 

title

title

Τα πιο δημοφιλή