Home page
espa info

20 μαγικά χρόνια για το Make-A-Wish σε μια μοναδική βραδιά!

27 Ιαν 2017

typeImage-0

Το μαγικό τρένο του Make a wish αναχώρησε χθες στις 8μ.μ ακριβώς από το περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου για ένα ταξίδι γεμάτο ευχές!

΄Όσοι βρεθήκαμε στο χώρο, παραλάβαμε το διαβατήριο αλλά και το εισητήριο μας και αφεθήκαμε στα χέρια των διοργανωτών σε ένα ταξίδι που ξεχώρισε και μία εκδήλωση ειλικρινά μοναδική. 

Η είσοδος σε κλίμα εποχής 1920 έγινε μέσα από μία περιήγηση στην Έκθεση φωτογραφιών και ζωγραφικής. Στη συνέχεια το ποτό υποδοχής στον κήπο του Περιστυλίου και το δείπνο που είχε ετοιμαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια μας έκανε να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας.

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου ένα μοναδικό show εικονικής πραγματικότητας αλλά και ρεαλισμού, σχεδιασμένο στη λογική που εκπληρώνονται οι Ευχές των παιδιών, μας έβαλε στην υπέροχη ατμόσφαιρα του κόσμου των Ευχών! 

Περισσότερες από 1.500 ευχές έχουν πραγματοποιήθεί αυτά τα 20 χρόνια με πολύ αγάπη από τους ιδρυτές και τους εθελοντές του make a wish! 

Ήταν μία βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας, και είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε και βάλαμε ένα λιθαράκι σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια. 
Πολλά μπράβο σε όλους τους ανθρώπους του Make A Wish, στο διοικητικό συμβούλιο αλλα και στους εθελοντές!

Χορηγοί τις βραδιάς ήταν:
Μέγας Χορηγός : Amuse 
Χορηγoί : ΠΑΕ Ολυμπιακός, Kapopoulos FINEarts, Mullen Lowe, cGc Films, Designers on Call, Άννα Μαρία Μαζαράκη 
Υποστηρικτές : Όμιλος ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Cocoon Catering, Μάρκος Ταμπακιέρας 
Χορηγός Επικοινωνίας: CIVITAS, Antenna

Τα πιο δημοφιλή