Home page
espa info

Τι κοσμήματα να βάλετε στην βαλίτσα για τις διακοπές σας!

02 Αυγ 2019

Τι κοσμήματα να βάλετε στην βαλίτσα για τις διακοπές σας!

Όλες μας περιμένουμε  με ανυπομονησία την άδεια μας για να αποδράσουμε στα αγαπημένα μας νησιά! Για αυτό και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το τι θα πάρουμε μαζί μας. Εκτός από τα off white φορέματα μας, τις πλισέ φούστες και τα crop tops επιβάλλεται να προσθέσουμε στην βαλίτσα μας και τα κατάλληλα fashionable κοσμήματα.

Η ομάδα της Άννα Μαρία Μαζαράκη είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει με κάθε outfit σας! Κολιέ και βραχιόλια με κοχύλια, με ημιπολύτιμες πέτρες  και εντυπωσιακά σκουλαρίκια δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σας!

 

1.       Necklaces please!

Τα κοχύλια τσόκερ είναι το must have κόσμημα για να συνδυαστούν με τα mini φορέματα μας αλλά και με το μαγιό μας! Για τα maxi φορέματα σας επιλέξτε Κολιέ-ροζάριο με τυρκουάζ ημιπ. πέτρα ή με φλουριά και πράσινες ημιπ. πέτρες.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

2.       Bracelets for the win!

Βραχιόλια που ταιριάζουν με κάθε look! Επιλέξτε σταθερά από  ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο ή και με τυρκουάζ σμάλτο.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

3.      Earrings and drinks!

 

Για να αναδειχθούν  τα crop tops μας διαλέξτε σκουλαρίκια στο πιο καλοκαιρινό χρώμα με φούντες! Για τις βραδυνές εξόδους στο νησί, τα σκουλαρίκια από μαύρο επιροδιωμένο μέταλλο και  με μπλε ημιπ. πέτρα είναι η πιο glam επιλογή αλλά και ξύλινοι ρόμβους με λευκό σμάλτο και αλυσίδα !

 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

typeImage-0
typeImage-1

 

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για κοσμήματα για να σας συνοδέψουν στις διακοπές σας στο e-shop μας!

 

Τα πιο δημοφιλή