Home page
espa info

LET IT SNOW!!

06 Δεκ 2019

typeImage-0

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και ήδη μας έχει καταβάλλει η ίδια ανυπομονησία που νιώθαμε όταν ήμασταν παιδιά. Ο Δεκέμβρης όμως έχει μπει και μπορούμε πλέον να μετριάσουμε την αγωνία μας αρχίζοντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας! Και αν κάτι δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα σας αυτό δεν είναι άλλο από κοσμήματα γούρια, καθώς και γούρια σπιτιού που θα μας φέρουν μόνο καλή τύχη, για όλο το 2020!

 

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη είναι γεμάτη από stylish και κομψά κοσμήματα-γούρια 2020 που εκτός από την εύνοια της τύχης θα σας χαρίσουν και την έξτρα λάμψη που χρειάζονται όλα σας τα outfits. Ολοκληρώστε τις γιορτινές σας στιλιστικές επιλογές με κολιέ από ροζ ή κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο στολισμένα με τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα μοτίφ! Μη φοβηθείτε την ποσότητα, συνδυάστε τα βραχιόλια σας με διάφορα βραχιόλια γούρια και δημιουργήστε το πιο μοντέρνο σύνολο κοσμημάτων που όλοι θα θέλουν να αντιγράψουν.

 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Η νέα συλλογή Άννα Μαρία Μαζαράκη από γούρια σπιτιού είναι η ιδανική επιλογή για να χαρίσετε στους φίλους σας ως δώρο, αλλά και για να στολίσετε τον προσωπικό σας χώρο τόσο εσείς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην ανανεωμένη χριστουγεννιάτικη συλλογή γουριών σπιτιού Άννα Μαρία Μαζαράκη θα βρείτε αρωματικά κεριά που θα απελευθερώσουν νότες κανέλας, οι οποίες θα ζεστάνουν το χώρο σας, δημιουργώντας παράλληλα μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ανακαλύψτε ακόμα μπρελόκ, επιτραπέζια αλλά και κρεμαστά γούρια που μπορούν να τοποθετηθούν και να δώσουν μία ευχάριστη διάθεση, στο πόμολο της πόρτας ή στο χριστουγεννιάτικό σας δέντρο. 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη και ανακαλύψτε τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα- γούρια για τα χριστουγεννιάτικα looks σας, όπως και τα πιο ιδανικά διακοσμητικά γούρια για όλες τις γωνιές του σπιτιού σας!

 

Τα πιο δημοφιλή