Home page
espa info

LAST CHANCE SALE!

21 Φεβ 2020

typeImage-0

 

 

LAST CHANCE SALE!

 

Οι εκπτώσεις φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και εμείς ετοιμαζόμαστε για την άνοιξη! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προλαβαίνουμε να αποκτήσουμε τα κοσμήματα που επιθυμούσαμε.

Εκείνο το βραχιόλι που είχατε βάλει στο μάτι με τα λαμπερά ζιργκόν, τα σκουλαρίκια με τις ημιπολύτιμες πέτρες και το κολιέ που θες να κάνεις δώρο στην φίλη σου!

Αποκτήστε τα με -20% και δώστε είτε μια minimal αισθητική στο look σας είτε μια maximal πινελιά!

 

 

 

1)      Βραχιόλια

 

Επιλέξτε βραχιόλια από ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925  και μέταλλο με χρωματιστά ζιργκόν και μονόπετρα! Το ματάκι είναι η must επιλογή αν θέλετε καλοτυχία και προστασία!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

2)      Κολιέ

Τα κολιέ δεν θα πρέπει να λείπουν από την συλλογή καμιάς γυναίκας! Σε κίτρινο επιχρύσωμα (άλλωστε είναι και το αγαπημένο μας!) θα αναβαθμίσει το outfit σας και θα δώσει μια πολυτελή διάθεση!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

3)      Σκουλαρίκια

Καμία μας δεν μπορεί να αντισταθεί στα σκουλαρίκια! Ακόμη και με ένα απλό basic top είναι ένα statement από μόνα τους! Για ένα alternative look φορέστε τα σε μαύρη επιροδίωση!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

4)      Δαχτυλίδια

Στα κοσμήματα επιβάλλεται και φέτος το layering! Για αυτό βάλτε όσα περισσότερα δαχτυλίδια γίνεται σε λευκή επιροδίωση που ξανέρχεται στην μόδα!

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα κοσμήματα εδώ και αποκτήστε τα έως και με -50% έκπτωση!

Τα πιο δημοφιλή