Home page
espa info

2019 Jewelry Report: Tα 5 Τrends στα Κοσμήματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε φέτος!

28 Ιαν 2019

H νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και έτσι διαμορφώνονται και οι νέες τάσεις της μόδας. Τα τελευταία χρόνια η μόδα είχε στραφεί μακριά από τον μινιμαλισμό. Για αυτό φέτος θα δούμε ότι στα κοσμήματα επικρατεί το λεγόμενο “More Is More”.

Στα τελευταία looks από τις πασαρέλες, θα παρατηρήσετε ότι μεγάλα κολιέ και βραχιόλια φορεμένα πολλά μαζί έκλεψαν τις εντυπώσεις! Τα σκουλαρίκια είναι εξίσου ογκώδη και τολμηρά και το obsession των fashion girls εξακολουθούν να είναι οι κρίκοι που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις .

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη είναι εδώ για να σας προτείνει τα 5 πιο fashionable trends και να σας εμπνεύσει για τα επόμενα looks σας!

1.Oversize Κολιέ

Tα μεγάλα κολιέ έχουν γίνει μεγάλη τάση αλλά φέτος σας προτείνουμε εντυπωσιακά κολιέ με φλουριά από ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο αλλά και με ημιπολύτιμες πέτρες !

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

2.Chain Love!

Κολιέ και βραχιόλια από αλυσίδες που μας δίνουν λίγο αέρα από τα ‘80s τα οποία δίνουν extra glam πόντους στο στυλ σας!

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

3.Ring Obsession.

Δαχτυλίδια μεγάλα και ογκώδη από μέταλλο ή ασήμι 925 που φοριούνται πολλά μαζί θα σας κάνουν να τα θέλετε όλα!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

4. Star Love

Τα κοσμήματα με αστέρια εμφανίζονται πάλι σε κολιέ και σκουλαρίκια είτε σε ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925 είτε σε μαύρο επιροδιωμένο ασήμι 925. Μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις μας και τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

5.Charm Bracelets

Η νέα μας εμμονή είναι τα κοσμήματα με έντονα lucky charms για αυτό μην φοβηθείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα καθημερινά outfits σας.  

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Για περισσότερες ιδέες για κοσμήματα και δώρα επισκεφθείτε το online κατάστημά μας εδώ!

 

Τα πιο δημοφιλή