Home page
espa info

Stamatina Tsimtsili shines with our fall collection!

21 Οκτ 2019

typeImage-0

Σήμερα στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή , η Άννα Μαρία Μαζαράκη παρουσίασε την νέα συλλογή για το φθινόπωρο!

Κολιέ από επιχρυσωμένο ασήμι 925 με μοτίφ, ημιπολύτιμες πέτρες ή σε πιο minimal γραμμές όπως και σε αρχαιοελληνικό στυλ! Τα δαχτυλίδια φέτος απαιτούν γεωμετρικά μοτίβα και τα σκουλαρίκια είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ με ημιπολύτιμες πέτρες και ζιργκόν!

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή  λάτρεψε την συλλογή αλλά ξεχώρισε κάποια κομμάτια!

Επέλεξε να φορέσει ένα girly φόρεμα μαύρο με καρδιές και το συνδύασε με το trend της σεζόν, τις μεταλλιζέ γόβες! Αυτό που τράβηξε σε όλους την προσοχή ήταν το ιδιαίτερο κολιέ που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την Άννα Μαρία Μαζαράκη με το quote "Happy day" με λευκά ζιργκόν!

Τα κοσμήματα που απογείωσαν την εμφάνιση της ήταν τα νέα σκουλαρίκια από μαύρο επιροδιωμένο μέταλλο με ημιπολύτιμες πέτρες σε μπλέ χρώμα!

Στην συνέχεια πρόσθεσε, κολιέ από την νέα συλλογή από κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925 με μαργαριτάρια αλλά και με μπορντώ ημιπολύτιμη πέτρα και ζιργκόν.

Στο τέλος, φόρεσε και ένα εντυπωσιακό τετραπλό κολιέ με φλουριά και κύκλους με λευκά ζιργκόν! Δεν παρέλειψε όμως να δοκιμάσει και τα δαχτυλίδια από ασήμι 925 στα γεωμετρικά μοτίβα!

 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

 

 

 

Αντιγράψτε και εσείς το look της Σταματίνας και βρείτε όλα τα κοσμήματα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή