Home page
espa info

ΓΟΥΡΙΑ 2021! ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!

11 Νοε 2020

typeImage-0

Όσο δύσκολη και αν είναι η χρονιά φέτος, εμείς δεν σταματάμε να ελπίζουμε και να είμαστε αισιόδοξοι. Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι ακόμη μακριά και αναμφισβήτητα προβλέπονται πολύ πιο ιδιαίτερα με άλλες χρονιές αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας βάλουμε λίγο από τώρα στο κλίμα!

Λίγο το έθιμο λοιπόν, λίγο η τύχη που φέρνουν, λίγο οι προλήψεις, το γούρι βρίσκεται πρώτο στις επιλογές για Χριστουγεννιάτικα δώρα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι και θα λάβετε και θα αγοράσετε ως δώρο ένα γουράκι!

Τα φετινά γουράκια  είναι εδώ και θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια! Από τις αγαπημένες σας βελούδινες κολοκύθες και ρόδια (το σύμβολο της γονιμότητας και της αφθονίας ) μέχρι τα κρεμαστά γούρια και μικρά μπρελόκ καραβάκια με φούντες! Για τους άντρες, επιλέξτε μπεγλέρια με γκρι ημιπολύτιμες πέτρες και μάτι!

Ένα ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας που θα φέρουν τύχη, προστασία και μια stylish νότα στον προσωπικό τους χώρο! Επιλέξτε τα statement επιτραπέζια γούρια με το ματάκι μας και μαργαριτάρια, το δέντρο της ζωής και τοποθετείστε τα στην πόρτα σας, στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή πάνω στην τραπεζαρία σας. Μην ξεχάσετε τα διακοσμητικά σουβέρ με ημιπολύτιμη πέτρα!

Επιπλέον, η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει διακοσμητικά κεριά με άρωμα βανίλιας που θα σας χαλαρώσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας!

Τα κοσμήματα γουράκια από την άλλη φέτος παίρνουν μια πιο fashionable μορφή. Για εσάς που θέλετε κάτι εντυπωσιακό, αποκτήστε κολιέ μακριά με ημιπολύτιμη πέτρα και φλουριά, με κορδόνι και μοτίφ το 21, κεραυνό, αστέρι!

Για κάτι πιο διακριτικό, επιλέξτε κολιέ αλυσίδα με μαργαριταράκι, με κρυσταλλάκια και μοτίφ καρδιά αλλά και δέντρο της ζωής!

Τα βραχιόλια είναι πιο απλά σε μακραμέ σχέδια με μάτι και το ’21 !

title

title

title

title

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια εδώ!

Τα πιο δημοφιλή