Home page
espa info

Golden Globe Awards 2019

08 Ιαν 2019

Η λαμπερή βραδιά των Golden Globe Awards έφτασε και όλοι οι λάτρεις τις μόδας καθηλώθηκαν μπροστά από τις οθόνες τους για να απολαύσουν τις εκθαμβωτικές παρουσίες των φετινών βραβείων.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Όπως κάθε χρόνο οι καλεσμένες της βραδιάς έκλεψαν τις εντυπώσεις, επιλέγοντας εντυπωσιακές δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών μόδας, συνδυασμένες με μοναδικά κοσμήματα. Σε αντίθεση με την περσινή διοργάνωση που επικράτησε το μαύρο χρώμα στις στιλιστικές επιλογές των celebrities, σε αυτά τα βραβεία επικράτησαν η λάμψη και τα φωτεινά χρώματα, όπως είναι οι αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου, του ροζ αλλά και οι μεταλλικοί τόνοι.

Αντλώντας έμπνευση από τις θεαματικές καλεσμένες της βραδιάς που χαρίζουν ανεξίτηλες εικόνες στο αρχείο του χώρου της μόδας, δεν μπορούμε να μη δώσουμε και εμείς τις δικές μας προτάσεις, για να είστε και εσείς απαστράπτουσες στις εμφανίσεις σας και να στρέψετε όλα τα «φλας» πάνω σας, με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Τα μακριά σκουλαρίκια διακοσμημένα με πέτρες ή ζιργκόν, αλλά ακόμη και στην πιο λιτή εκδοχή τους δημιουργούν πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χαρίζοντας ένταση και χαρακτήρα στο look σας.

Tip! Τονίστε το λαιμό και τους ώμους σας με μακριά σκουλαρίκια, συνδυάζοντάς τα με ρούχα που έχουν ανοιχτό ντεκολτέ ή που αφήνουν ελεύθερους τους ώμους σας και πετύχετε μια άκρως θηλυκή εμφάνιση.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

Κλασσικά αλλά πάντα διαχρονικά, τα διακριτικά studs σκουλαρίκια σε ποικίλα σχέδια και μεγέθη συνδυάζονται με τα πάντα και χαρίζουν κλασσική κομψότητα σε ότι στυλ επιλέξετε για το outfit σας.

TIP! Για τις εμφανίσεις σας που επιθυμείτε να στολίσετε και το λαιμό σας με κοσμήματα ή έχετε επιλέξει ρούχο με κλειστή λαιμόκοψη προτιμήστε λαμπερά studs σκουλαρίκια από ασήμι 925, στολισμένα με μαργαριτάρια ή ζιργκόν .

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

 Αγαπημένη τάση που μας συνοδεύει και το 2019 είναι τα κοσμήματα με πολύχρωμες πέτρες. Δώστε χρώμα και ένταση στο ντύσιμό σας με σκουλαρίκια στολισμένα με χρωματιστές ημιπολύτιμες πέτρες και προετοιμαστείτε για πολλά κομπλιμέντα!

Στα Golden Globes 2019 το κόσμημα που μονοπώλησε στις εμφανίσεις των celebrities ήταν τα λαμπερά σκουλαρίκια. Παρ’ όλα αυτά μην φοβηθείτε να ολοκληρώσετε τις εμφανίσεις σας με ένα κομψό βραχιόλι ή κολιέ σε ασήμι 925 και λευκά ζιργκόν.

typeImage-0
typeImage-1

Τα πιο δημοφιλή