Η αγαπημένη περίοδος όλων των fashion lovers έφτασε και είμαστε όλοι καθηλωμένοι για να ανακαλύψουμε τα νέα trends που μας θα κατακλύσουν! Φυσικά απευθυνόμαστε στις πολύ αναμενόμενες εβδομάδες μόδας αφιερωμένες στις τάσεις της Άνοιξης του 2020. Τα Fashion Runways έχουν ήδη ξεκινήσει με πρώτη στάση την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη (από 9/9/2019 έως 13/9/2019), δεύτερη στάση το εναλλακτικό Λονδίνο (16/9/2019-20/9/2019) και τελικός προορισμός αυτού του φαντασμαγορικού ταξιδιού τη «Μέκκα» της μόδας, το Μιλάνο (23/9/2019-27/9/2019). Με την ολοκλήρωση λοιπόν των Fashion Weeks ήρθε η σειρά μας να σας παρουσιάσουμε τις τάσεις κοσμημάτων που ξεχωρίσαμε από όλα τα it girls και fashion trendsetters που όπως ήταν λογικό έδωσαν το παρόν και μας χάρισαν τις πιο μοντέρνες street style ιδέες.

1) Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια που πρωταγωνίστησαν στις εβδομάδες μόδας για μία ακόμη σεζόν ήταν αδιαμφισβήτητα οι κρίκοι! Συνδυάστε τα casual αλλά και τα πιο formal looks σας με κοσμήματα που υποστηρίζονται όλες τις ώρες της ημέρας όπως είναι οι κρίκοι, είτε σε ασήμι 925 είτε από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο!

κρίκοι κρίκοι κρίκοι

Κρίκοι μεγάλοι λευκό επιροδιωμένο μέταλλο.  Κρίκοι ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925. lΚρίκοι σφυρήλατοι κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο.

2) Κολιέ

Οι φετινές τάσεις στα κολιέ επιτάσσουν αλυσίδες σε διάφορα μεγέθη! Δώστε χαρακτήρα στα outfit σας επιλέγοντας τις πιο oversize αλυσίδες!

κολιέ αλυσίδα κολιέ αλυσίδα κολιέ αλυσίδα

Κολιέ ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο, αλυσίδα. Κολιέ τσόκερ ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, λευκά ζιργκόν. Κολιέ κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925, λευκά ζιργκόν.

3) Δαχτυλίδια

Αντιγράψτε τα δαχτυλίδια που φορούν οι fashionistas είτε σε minimal γραμμές από ασήμι 925 είτε σε πιο γεωμετρικά σχέδια αλλά και με εντυπωσιακές ημιπολύτιμες πέτρες!

δαχτυλίδια δαχτυλίδια δαχτυλίδια

Δαχτυλίδι κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925. Δαχτυλίδι λευκό επιροδιωμένο μέταλλο.  Δαχτυλίδι ροζ επιχρυσωμένο ασήμι 925, πράσινη ημιπ. πέτρα.