Home page
espa info

Διώξτε το κακό το μάτι με…στυλ!

27 Ιαν 2017

typeImage-0
Η ελληνική παράδοση θέλει το μάτι να μας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια και να μας προφυλάσσει από το κακό... Έτσι προσαρμόστηκε στη μόδα και οι fashionistas το ενέταξαν σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι πάνω στα αξεσουάρ τους.

Πλούσια συλλογή από μάτια σε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια ακόμη και σε σκουλαρίκια με πολλές παραλλαγές τόσο σε χρώματα και σχήματα όσο και σε υλικά μπορείτε να βρείτε σε όλες μας τις κολεξιόν. Σας παρουσιάζουμε μερικά σχέδια από τα πιο δημοφιλή μας που παραμένουν διαχρονικά στην κορυφή των επιλογών σας και τα έχετε αγαπήσει όσο και εμείς.

Μιας και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το μπλε χρώμα που αναδεικνύει κάθε μας εμφάνιση. Θα αποφύγετε λοιπόν με style το ‘’κακό μάτι’’ και επιπλέον όλα τα μάτια θα είναι πάνω στα κοσμήματά σας! Εμείς άλλωστε, όπως έχετε καταλάβει έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα μάτια, γι αυτό και στα περισσότερα σχεδιά μας υπάρχει τουλάχιστον ένα ματάκι και όχι επειδή φοβόμαστε μην μας ματιάσουν αλλά γιατί τα αγαπάμε και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Διαλέξτε αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε τέλεια!

Τα πιο δημοφιλή