Home page
espa info

EASTER EGGS!

30 Μαρ 2020

typeImage-0

 

 

 

Η Νέα συλλογή πασχαλινών αυγών αποτελείται από 5 διαφορετικά και πολύ πρωτότυπα σχέδια με μοτίφ από μέταλλο και μαύρο κορδόνι.

Τα 5 σχέδια βγαίνουν σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις – κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο, ροζ επιχρυσωμένο μέταλλο, λευκό επιροδιωμένο μέταλλο- ώστε να ικανοποιήσουν τις ξεχωριστές επιθυμίες του κάθε πελάτη. Η αξία και των 5 σχεδίων διαμορφώνεται στην προσιτή τιμή των 29€.

Ο σχεδιασμός της φετινής συλλογής έγινε με βάση το βαθύτερο σκοπό του brand μας που δεν είναι άλλος από το να δημιουργούμε διαχρονικά κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές του χρόνου, από το πρωί έως το βράδυ.

Στη συγκεκριμένη πασχαλινή συλλογή έχει δοθεί μεγάλη προσοχή για να επικρατήσει η κομψότητα και να αποδοθεί η σχολαστική επιμέλεια  που έχει αφιερωθεί σε κάθε κόσμημα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την πιο μικρή λεπτομέρεια, όπως είναι το εξαιρετικά stylish κούμπωμα, το οποίο και αυτό από μόνο του είναι σαν ένα μοτίφ-κόσμημα.

Η συγκεκριμένη τεχνοτροπία που έχει το κούμπωμα βοηθάει στην εύκολη αυξομείωση του κολιέ, ώστε να το ρυθμίσετε στο ύψος το λαιμού σας που εσείς επιθυμείτε.

typeImage-0
typeImage-1

Τα σχέδια ποικίλουν στη φετινή πασχαλινή συλλογή, όπως είναι το πιο ξεχωριστό και παιχνιδιάρικο αυγό στολισμένο με φτερά κοτόπουλου . Ένα ακόμη πολύ ζωηρό μοτίβο είναι το αυγό με τα αυτάκια κουνελιού, καθώς και το αυγό με την κορώνα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τa μοτίφ το σήμα κατατεθέν του brand μας που δεν είναι άλλο από το μάτι που κρατάει όλη την αρνητική ενέργεια μακριά και χαρίζει στυλ μαζί με άπλετη τύχη.

Συγκεκριμένα, το αυγό με τα αυτάκια κουνελιού είναι και αυτό στολισμένο με ένα μεγάλο μάτι για να προστατεύει όποιον το φοράει από την αρνητική ενέργεια. Επίσης, τα δύο τελευταία σχέδια είναι τα πολύ κομψά κολιέ με μοτίφ κοχύλι, το ένα στολισμένο με ματάκι και το άλλο με μία λαμπερή κόκκινη ημιπολύτιμη πέτρα.

Η ανοιξιάτικη διάθεση της φετινής πασχαλινής συλλογής κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς η εύκολη αυξομείωση του κολιέ συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά στυλ.

Για παράδειγμα η μακριά εκδοχή του κολιέ συνδυάζεται εύκολα με την καθημερινή γκαρνταρόμπα, όπως με χοντρά μάλλινα πουλόβερ, τα στιλάτα ζιβάγκο σας, αλλά ακόμη και με πιο βραδινά ρούχα με βαθύ ντεκολτέ.

Από την άλλη μεριά, η πιο κοντή εκδοχή του κολιέ ταιριάζει τέλεια με τις αέρινες chiffon πουκαμίσες σας, τα off-shoulder φορέματα και tops, όπως και με φορέματά σας. Το παραδοσιακό αυγό άλλωστε είναι αυτό που συμβολίζει την αναγέννηση και το καινούριο.

typeImage-0
typeImage-1

Υ.Γ: Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει τώρα στο Intagram!

Δύο τυχερές θα κερδίσουν 1 κολιέ αυγό της επιλογής τους!

 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να:

 

1)         Να κάνετε follow το account μας @annamariamazaraki 

2)         like στην φωτογραφία που ανεβάσαμε

Δείτε εδώ τον διαγωνισμό!

 

Εσείς, ακόμα να συμμετέχετε;

Τα πιο δημοφιλή