Home page
espa info

3 CHOICES FOR THE EASTER DINNER!

26 Απρ 2021

typeImage-0

 

Το φετινό Πάσχα μοιάζει αρκετά με το περσινό καθώς βρισκόμαστε εν μέσω lockdown και ανυπομονώντας να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή. Όμως το σημαντικό είναι όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε πιο κοντά στο καλοκαίρι. Η μέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία αυξάνεται και μία νότα χαράς και αισιοδοξίας διακατέχει τις ημέρες μας.

 

Το Πάσχα αναμφισβήτητα είναι μια περίοδος που περνάνε με την οικογένεια μας και τηρούμε τις ελληνικές παραδόσεις. Μετά από τις μοναδικές μας λαμπάδες που πιστεύουμε ότι έχετε ήδη αποκτήσει για το βράδυ της Ανάστασης, σας παρουσιάζουμε και ορισμένες προτάσεις για το τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα! Το ότι είμαστε σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσουμε την διάθεση μας έστω με ένα ωραίο outfit και τα απαραίτητα κοσμήματα!

 

Την φετινή άνοιξη τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο έντονα για αυτό επιλέγουμε κολιέ με bold χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο και μπλε! Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα off shoulder και cut out tops σας!

title

 

Φορέστε βραχιόλια σταθερά ή chic αλυσίδες με λαμπερές ημιπολύτιμες πέτρες για ένα fashionable stack! Θα ταιριάζουν τέλεια με τα μονόχρωμα πουκάμισα σας από ποπλίνα!

title

 

Τα σκουλαρίκια αποκτούν ένα πιο minimal ύφος καθώς μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάστε τα στο τραπέζι με τα floral φορέματα σας!

title

 

 

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας από το Πασχαλινό τραπέζι σας με κοσμήματα AMM!

Τα πιο δημοφιλή