Home page
espa info

AMM Stores | Μια μοναδική αγοραστική εμπειρία!

23 Σεπ 2022

typeImage-0

Με 29 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση σας σε όποια περιοχή και βρίσκεστε, η εταιρία μας απαρτίζεται από 108 γυναίκες. 108 μοναδικές, δυναμικές και ιδιαίτερες γυναίκες, που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα χωρίς αποκλεισμούς σύμπαν όπου κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το κόσμημα των ονείρων της!

 

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κοσμήματα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι προσιτά σε όλες τις γυναίκες. Κοσμήματα που τονίζουν την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα της καθεμιάς από εμάς.

 

Πως είναι η εμπειρία ενός πελάτη καθώς εισέρχεται σε ένα από τα καταστήματα ΑΜΜ!

 

  1. ΑΜΜ Interior

 

Κατά την είσοδο σας σε ένα ΑΜΜ κατάστημα θέλουμε να ξεχάσετε όλα τα προβλήματά σας έστω για 5 λεπτά να αισθάνεστε πραγματικά καλά με τη βοήθειά μας, ακόμα και αν δεν προβείτε σε αγορά. Η χαρακτηριστική μας βοκαμβίλια αποτελεί σημαντική πινελιά των καταστημάτων μας και ανεβάζει τη διάθεση όποιου εισέρχεται στο χώρο! Τα neon quotes μας δίνουν παιχνιδιάρικη διάθεση και ατμόσφαιρα κάνοντας να ξανανιώσετε παιδιά!

 

  1. ΑΜΜ GIRLS

 

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε την πιο φιλική πώληση, γιατί για εμάς το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δημιουργούνται θετικά συναισθήματα σε όλους τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η δύναμη του brand μας δεν είναι μόνο τα κοσμήματα που δημιουργούμε, αλλά το έντονο πάθος που έχουμε για να ανεβάζουμε τη διάθεση των ανθρώπων τη στιγμή που συναναστρέφονται μαζί μας. Τα κορίτσια μας είναι φιλικά και πάντα με διάθεση και χαμόγελο! Θα ζήσετε μια εξατομικευμένη εξυπηρέτηση - εμπειρία καθώς στόχος μας είναι να κάνετε μια μοναδική επιλογή για εσάς και πάνω από όλα να περάσετε ωραία μέχρι να αποχωρήσετε από το χώρο.

 

  1. ΑΜΜ BAG

 

Πάντα το συσκευάζουμε σαν δώρο το κόσμημα, ακόμη και αν η αγορά δεν είναι για δώρο σε κάποιον άλλον. Αρωματίζουμε με το eau de parfum μας, φτιαγμένο στη Γαλλία αποκλειστικά για τα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη από αρωματοποιό τρίτης γενιάς, σε όλα μας τα πουγκάκια. Surprise! Οι καραμελίτσες ΑΜΜ που θα σας χαρίσουν μια φραουλένια γλυκιά γεύση κατά τη έξοδο σας!

 

 

Ανακαλύψτε όλα μας τα καταστήματα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή