Home page
espa info

ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

16 Μάιος 2022

typeImage-0

Πόσο επιτυχημένη πιστεύετε ότι θα ήταν αλήθεια μια συνέντευξη για δουλειά, στην οποία θα εμφανιζόσασταν χωρίς παπούτσια;»

«Θα ήσασταν παντρεμένος με τη γυναίκα σας, αν στο πρώτο ραντεβού, σε εκείνο το εστιατόριο που γνωριστήκατε, εμφανιζόσασταν χωρίς πουκάμισο ή παντελόνι;»

«Θα πηγαίνατε για κολύμβηση με κουστούμι;»

«Θα μπορούσατε να ανταπεξέλθετε στην καθημερινότητα σας χωρίς κινητό;»

Όλα αυτές οι ερωτήσεις φαντάζουν αστείες, σχεδόν απίθανες. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται αξεσουάρ μέσα στην καθημερινότητα, που θα τον βοηθούν να επιτυγχάνει τους στόχους του.

Κάθε άντρας ή γυναίκα γνωρίζει ότι η πρώτη εντύπωση είναι αναπόφευκτη, όσο λανθασμένη και αν καταλήξει. Είναι λοιπόν χρέος μας να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση, εξοπλισμένοι με τα σωστά αξεσουάρ.

Αναλογιζόμενοι λοιπόν όλες αυτές τις δυσκολίες, η δραστηριά και καταρτισμένη ομάδα της ΑΜΜ, αποφάσισε να εστιάσει στα προβλήματα σας και να σας βοηθήσει. Έχοντας πολλές συμβουλές για styling, σας παρέχουμε μια εξαιρετική συλλογή κοσμημάτων που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την πιο όμορφη πλευρά σας.

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσετε βοήθεια για ένα στυλ προσαρμοσμένο σε κάθε ανάγκη ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Αναζήτησε ένα από τα καταστήματά μας

Ενημερώστε την ομάδα μας για το τι αναζητάτε

Θριαμβεύστε με ένα ενισχυμένο LOOK προσαρμοσμένο στο να κερδίσετε τις εντυπώσεις για κάθε περίσταση

 

Pro tip: Ξέρατε ότι τα χέρια είναι από τα κύρια μέρη στο σώμα ενός άντρα που κοιτάει μια γυναίκα; Πριν μας επισκεφτείς δες μερικές επιλογές παρακάτω:

 

 

title

Τα πιο δημοφιλή