Home page
espa info

ZODIAC QUEEN SCORPIO

25 Οκτ 2021

typeImage-0

H περίοδος των γενεθλίων των αγαπημένων μας Σκορπιών πλησιάζει για αυτό ετοιμαστείτε να τους χαρίσετε ένα διαχρονικό αλλά και fashionable δώρο!

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον αστερισμό του ζωδίου του!

Εμείς σας προτείνουμε να χαρίσετε ένα κόσμημα από την συλλογή «Zodiac Queen» είτε σε ασήμι 925 είτε σε χρυσό Κ14.

Διαλέξτε ανάμεσα σε κολιέ, βραχιόλια αλλά και σκουλαρίκια από ασήμι 925 αλλά και σε κολιέ από χρυσό Κ14!

Κοσμήματα που χαρακτηρίζονται από μια minimal κομψότητα που αναμφισβήτητα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα!

 

title

title

Γενικά Χαρακτηριστικά Σκορπιού

Οι Σκορπιοί έχουν το χαρακτηριστικό ότι είναι παθιασμένοι και δυνατοί χαρακτήρες. Είναι αποφασιστικοί, δεν αφήνουν ποτέ αυτό που αναλαμβάνουν στη μέση και τους αρέσει να διερευνούν μέχρι να βρουν την αλήθεια. Ξέρουν ενστικτωδώς το σωστό και το λάθος και κατά κάποιο τρόπο έχουν τον απόλυτο έλεγχο της Μοίρας τους. Οι Σκορπιοί έχουν την ικανότητα να γεμίζουν τις μπαταρίες τους και με το πείσμα που τους χαρακτηρίζει πηγαίνουν μπροστά.

 

Μηνιαία πρόβλεψη Σκορπιού

Ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιό σας σας κάνουν να νιώθετε αήττητοι. Η Νέα Σελήνη στις 4 στο ζώδιό σας, λόγω της συμμετοχής του Ουρανού, σας κάνει να εκνευρίζεστε με τις προσπάθειες κάποιων να εμποδίσουν την εξέλιξη ενός σχεδίου σας. Μεταξύ 10 και 13 ενισχύεται η αίσθηση αδιεξόδου που σας πνίγει, στη συνέχεια αποστασιοποιείστε από κάθε τι τοξικό και κάνετε σκέψεις εποικοδομητικές, που θα ελαφρύνουν το βάρος που νιώθετε. Σε αυτό σας βοηθά η έκλειψη στις 19. Ίσως να πλησιάζει η ώρα για να αλλάξετε σελίδα και στον επαγγελματικό στίβο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα φέρει κοντά σας ένα πρόσωπο μεγάλης εμπιστοσύνης.

Ανακαλύψτε περισσότερα από την συλλογή «Zodiac Queen» στα καταστήματα μας!

Τα πιο δημοφιλή