Home page
espa info

ZODIAC QUEEN! ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ELEGANT ΣΥΛΛΟΓΗ!

14 Ιαν 2022

typeImage-0

Τι ζώδιο είσαι;

Αυτή είναι μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις κατά την γνωριμία δύο ανθρώπων ακόμα και αν δεν πιστεύουν στα ζώδια.

Η συλλογή “Zodiac Queen” έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια! Αποτελεί σίγουρα την πρώτη επιλογή δώρου για κάποιον που έχει τα γενέθλια του και όχι μόνο! Τα συγκεκριμένα κολιέ  αποτελούν το must-have για όσους αγαπούν τα minimal κοσμήματα με χαρακτήρα. Μπορείτε είτε να φορέσετε μόνο το ζώδιο σας είτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα για να δημιουργήσετε το απόλυτο layering.

Επίσης, τα κοσμήματα με ζώδια θεωρούνται μία από τις βασικές επιλογές δώρου για ένα νεογέννητο ή ένα παιδί!

 

 

 

typeImage-0

Ας θυμηθούμε όμως λίγο καλύτερα την συγκεκριμένη συλλογή. Αρχικά να αναφέρουμε πως αποτελείται από κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια με μοτίφ τον αστερισμό του κάθε ζωδίου.  Τα ζιργκόν που κοσμούν τους αστερισμούς των κοσμημάτων αντικατοπτρίζουν τους φωτεινούς αστερισμούς στον απέραντο ουρανό.

Αρχικά η συλλογή ήταν διαθέσιμη μόνο σε ροζ χρυσό χρώμα. Με την πάροδο του χρόνου όμως γεννήθηκε η ανάγκη των περισσότερων λόγω του διαφορετικού χρώματος επιδερμίδας, να εμπλουτιστεί με κίτρινο χρυσό χρώμα αλλά και με λευκή επιροδίωση. Πέραν του χρώματος όμως, γεννήθηκε και μια ακόμα ανάγκη. Ενώ οι αστερισμοί σε πρώτη φάση ήταν από ασήμι 925°, στην πορεία δημιουργήθηκε και η σειρά από χρυσό Κ14 για να μπορούν να φορεθούν άνετα παντού και πάντα!

Μπορείτε να δείτε όλα τα κοσμήματα της σειράς εδώ με έκπτωση αυτή την στιγμή -15% !

 

title

Τα πιο δημοφιλή