Home page
espa info

WINTER SALE: ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

10 Ιαν 2022

typeImage-0

 

Καλωσορίζουμε την νέα χρονιά με πολλή διάθεση και αισιοδοξία!

Ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη χωρίς καραντίνες, μέτρα και μπόλικο άγχος.

Τον Ιανουάριο πέρα από το να βάλουμε τους στόχους μας για την νέα χρονιά, εκμεταλλευόμαστε τις χειμερινές εκπτώσεις για να ανεβάσουμε την διάθεση μας και να αποκτήσουμε τα πιο hot κομμάτια σε οικονομικές τιμές.Η αρχή του νέου έτους ταυτίζεται άλλωστε πάντα με τις χειμερινές εκπτώσεις! Μπορεί να ξοδέψαμε κάποια χρήματα στα χριστουγεννιάτικα δώρα, σίγουρα όμως κάναμε υπομονή μέχρι τώρα για να αποκτήσουμε μοναδικά κομμάτια που θέλουμε πολύ καιρό τώρα!

Όλες θέλουμε να ανανεώσουμε τα κοσμήματα μας, πόσο μάλλον όταν οι εκπτώσεις φτάνουν έως -50%!

Επενδύστε λοιπόν σε κομμάτια όπως τσόκερ που έκαναν την επανεμφάνιση τους με λαμπερά ζιργκόν. Chunky αλυσίδες συνδυασμένες με εντυπωσιακά βραχιόλια αλυσίδες θα δώσουν ένα high class αέρα στο ντύσιμο σας. Φυσικά, δεν θα πρέπει να λείπουν από το καλάθι σας τα σκουλαρίκια με κρύσταλλα, μαργαριτάρια και ζιργκόν που θα κλέψουν τις εντυπώσεις για όσες θέλετε ένα maximal αποτέλεσμα.

 

title

Για τα καθημερινά σας look σας προτείνουμε κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες όπως μαλαχίτη σε σχήμα donut, βραχιόλια με διακριτικά μονόπετρα σε λεπτεπίλεπτες αλυσίδες και δαχτυλίδια σεβαλιέ που θα φοράτε μαζί με βεράκια!

Το αγαπημένο μας αξεσουάρ το οποίο είναι οι τσάντες αναμφισβήτητα πρέπει να αποτελεί ένα κομμάτι στην wishlist σας!

 

title

Ανακαλύψτε περισσότερα στα Καταστήματα μας!

 

 

Τα πιο δημοφιλή