Home page
espa info

WELCOME WINTER SALE: ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

09 Ιαν 2023

typeImage-0

Η νέα χρονιά είναι και επίσημα εδώ και ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη με αισιοδοξία και χαμόγελα.

Τον Ιανουάριο πέρα από το να βάλουμε τους στόχους μας για την νέα χρονιά, εκμεταλλευόμαστε τις χειμερινές εκπτώσεις για να ανεβάσουμε την διάθεση μας, να ξεκινήσουμε ανανεωμένοι και να αποκτήσουμε τα hot κομμάτια σε οικονομικές τιμές.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει για αυτόν τον χειμώνα κοσμήματα σε βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και αξεσουάρ με έκπτωση έως 50%  που θα απογειώσουν τα outfit σας.

Τα κολιέ με λαμπερά ζιργκόν και περίτεχνες αλυσίδες αλλά και τα μακριά κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες θα πρέπει να μπουν στην wishlist σας τώρα με έκπτωση -15% ! Συνδυάστε τα με σκουλαρίκια σε minimal γραμμή αλλά και πιο έντονα σχέδια για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Προσθέστε επίσης βραχιόλια με αλυσίδα που θυμίζουν 90’s, σταθερές χειροπέδες αλλά και μακραμέ κορδόνι για καθημερινά layering.

Οι τσάντες δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σας ειδικά όταν είναι από οικολογικό δέρμα στα χρώματα του χειμώνα! Τα πουγκιά με αποσπώμενη αλυσίδα θα σας λύσουν τα χέρια για all day εμφανίσεις!

 

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο χρυσός μένει πάντα διαχρονικός για αυτό και τώρα είναι η ευκαιρία να χαρίστε σε εσάς ή τους αγαπημένους σας κοσμήματα από χρυσό K9, Κ14 και Κ18 με μπριγιάν και ζιργκόν.

 

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή online αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα!

title

Τα πιο δημοφιλή