Home page
espa info

SHINING BRIGHT! ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΥΣΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ!

31 Μαρ 2023

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία της τελευταίας συλλογής χρυσών κοσμημάτων μας! Η νέα μας συλλογή διαθέτει εντυπωσιακά και μοναδικά σχέδια που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας.

Από κομψά και κλασικά κομμάτια μέχρι πιο έντονα σχέδια, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Η συλλογή μας περιλαμβάνει λεπτές αλυσίδες, minimal βραχιόλια, statement δαχτυλίδια και πολλά άλλα, όλα κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και φινιρισμένα με μια πολυτελή πινελιά.

Είτε ψάχνετε για το τέλειο δώρο είτε κάτι ξεχωριστό για εσάς, η νέα μας συλλογή Gold edition έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αναδείξετε το στυλ σας.

 

title

Ένα από τα πράγματα που θα σας ενθουσιάζει περισσότερο είναι η ειδική προσφορά περιορισμένου χρόνου για αγορές άνω των 90 ευρώ, έκπτωση -10% ! Είναι η ιδανική στιγμή λοιπόν για να προσθέσετε μερικά εντυπωσιακά κομμάτια στη συλλογή σας σε μειωμένη τιμή.

 

Επισκεφθείτε το e-shop μας ή ελάτε σε ένα από τα φυσικά μας  καταστήματα για να δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας και να δοκιμάσετε από κοντά το κόσμημα που σας ταιριάζει!

Τα πιο δημοφιλή