Home page
espa info

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ BY AMM!

06 Απρ 2022

typeImage-0

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης συνδέεται απόλυτα με τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα! Ένα από αυτά είναι αδιαμφισβήτητα το Πάσχα στο χωριό! Τι καλύτερο άλλωστε από τις ασβεστωμένες αυλές και τα ανθισμένα λουλούδια;

Αρχικά, έχουμε την δυνατότητα να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά, έπειτα από ένα επώδυνο διάστημα λόγω του covid-19 και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να το λαχταράμε ακόμα περισσότερο.

Εμπνευσμένη λοιπόν από τα ελληνικά έθιμα και έχοντας την ανάγκη για μια απόδραση,  η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη ταξίδεψε στο χωριό για την φετινή πασχαλινή φωτογράφιση!

Σε ένα υπέροχο παραδοσιακό σπίτι με έναν καταπράσινο κήπο που σίγουρα μας θυμίζει τους παππούδες μας  το οποίο δεσπόζει στη μέση του χωριού, τρυπώσαμε στην κουζίνα και μπήκαμε σε γιορτινό πνεύμα δημιουργώντας πασχαλινές νοστιμιές!

 

typeImage-0

Σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μέρα αυτή οι μαμαδίστικες συνταγές τις αγαπημένης μας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

Τα πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια της Αργυρώς μοσχοβόλησαν όλο το σπίτι! Λερωθήκαμε με αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ξεδιπλώσαμε το ταλέντο μας στην ζαχαροπλαστική. Προσπαθήσαμε τουλάχιστον!

Το βάψιμο των πασχαλινών αυγών έγινε ακόμα πιο εύκολο και διασκεδαστικό για εμάς χάρις στην αγαπημένη μας Αργυρώ μιας και ήταν η πρώτη μας απόπειρα και όχι δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό.  Λόγω των πολύτιμων tips της η διαδικασία  ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και μας πλημμύρισε από όμορφα συναισθήματα.

Επειδή ως γνωστόν όμως εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε πάντα περιποιημένες ακόμα και όταν μαγειρεύουμε, δεν φοβηθήκαμε να φορέσουμε και να λερώσουμε τα κοσμήματα μας από την νέα ανοιξιάτικη συλλογή που μας έφτιαχναν πραγματικά την διάθεση!

 

 

title

Μπορείτε να δείτε εδώ κάποια στιγμιότυπα από την μέρα αυτή και να μπείτε στο mood των γιορτών!

 

Εσείς είστε έτοιμοι για την φετινή σας απόδραση στο χωριό;

Τα πιο δημοφιλή