Home page
espa info

NEW TRENDS ARE HERE!

13 Απρ 2022

typeImage-0

 

Η Άνοιξη έχει φτάσει επίσημα και δεν βλέπουμε την ώρα να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γυναικείας συλλογής είναι τα κοσμήματα. Δίνουν λάμψη στολίζοντας ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Οι φετινές τάσεις είναι γεμάτες χρώματα, λάμψη, ενώ κυριαρχούν πολύ και τα έντονα στοιχεία για τις πιο τολμηρές.

 

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της δημιούργησαν μοναδικά σχέδια που θα δώσουν extra πόντους στο στυλ σας.

 

            Ανακαλύψτε τις τάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη συλλογή σας!

 

 

1.IRIS COLLECTION

Τα χρώματα και η παιχνιδιάρικη διάθεση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την φετινή τάση στα κοσμήματα. Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί διαφέρουν ανάλογα με το γούστο και τη διάθεση σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους παιχνιδιάρικους συνδυασμούς για να σας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και να δημιουργήσετε παλέτες χρωμάτων που θα δώσουν ζωή στα tonal outfits σας. Πειραματιστείτε με διάφορα υλικά όπως σμάλτο.

 

typeImage-0

2. HARMONY COLLECTION

Αν κάτι λατρεύουμε όλες οι γυναίκες είναι να μπορούμε να συνδυάζουμε δύο ή περισσότερα διαφορετικά στυλ και να πετύχουμε ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα. Το mix & match στα κοσμήματα θα φορεθεί πολύ και την φετινή άνοιξη. Μέταλλο σε κίτρινο επιχρύσωμα και λευκό ρόδιο αποτελούν πλέον έναν καθημερινό συνδυασμό για πολλές γυναίκες. Αν θέλετε να αναδείξετε ακόμα περισσότερο ένα all day look μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς χρωμάτων ακόμα και υλικών.

 

typeImage-0

3. ALL TIME CLASICS

Μια τάση που επικρατεί αρκετό καιρό και εμφανίζεται πιο ανανεωμένη το 2022 είναι το chain layering. Μπορείτε να φοράτε τις αλυσίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια σας και όλες τις περιστάσεις, είτε με ένα καθημερινό look ώστε να δώσετε λάμψη είτε να απογειώσετε μια εμφάνιση με χρώμα. Τα κοσμήματα αυτά θα αποκτήσουν σίγουρα διαχρονική αξία γι' αυτό θα πρεπει σίγουρα να επενδύσετε σε ένα από αυτά!

 

 

typeImage-0

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές online και στα φυσικά καταστήματα.

Τα πιο δημοφιλή