Home page
espa info

MID SEASON SALE JUST BEGAN! Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΑ ΚΑΙ FASHIONABLE ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

01 Νοε 2021

typeImage-0

Oι ενδιάμεσες εκπτώσεις έφτασαν και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσουμε αλλά και να ξεκαθαρίσουμε την κοσμηματοθήκη μας. Φέτος στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που διαρκούν από την 1η Νοέμβρη έως και 15, είναι ευκαιρία να αποκτήσουμε τα must have κοσμήματα της σεζόν

 

Φροντίστε να αγοράσετε για αρχή διακριτικά σκουλαρίκια για τις casual εμφανίσεις σας, κολιέ με κοντή αλυσίδα για μοναδικά layerings και δαχτυλίδια βεράκια σε πολύ οικονομική τιμή από ασήμι 925.

 

Τα εντυπωσιακά κοσμήματα φυσικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοσμηματοθήκη σας, με χρωματιστές ημιπολύτιμες πέτρες, με λαμπερά ζιργκόν που μπορούν να φορεθούν από το απόγευμα έως το βράδυ!

 

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κάποιες ιδέες για να κάνετε έξυπνες αγορές ακόμη και με 25 €!

 

title

 

Αν θέλετε λίγο πιο fun και glam αποτέλεσμα, επιλέξτε ανάμεσα σε funky σετ σκουλαρίκια, σε δαχτυλίδια με πέτρες Paraiba και μακριά σκουλαρίκια που θα φορέσετε με τα off shoulders πουλόβερ σας.

Μην φοβηθείτε το σμάλτο ακόμα και τώρα τον χειμώνα και κάντε το απόλυτο stack με κρικάκια από χρωματιστό σμάλτο και με ζιργκόν για να είστε fashionable!

 

 

title

Για εσάς που προτιμάτε να κάνετε stacks με βραχιόλια, συνδυάστε μακραμέ βραχιόλια με ημιπολύτιμες πέτρες μαζί με σταθερές χειροπέδες με χρωματιστά ζιργκόν και φορέστε τα από το πρωί έως το βράδυ!

Εννοείτε πως δεν γίνεται να μην σας προτείνουμε κολιέ που θα εμπλουτίσουν το ντεκολτέ σας και θα αναβαθμίσουν τα basic tops σας.

Κάντε layering με κολιέ με διακριτικά μοτίφ μαζί με μακριά με μονόπετρα και αλυσίδες που αποτελούν το huge trend ακόμα μιας σεζόν.

title

Προσπαθήστε να μην κάνετε άσκοπες αγορές και να προτιμάτε κοσμήματα που δεν υπάρχουν στην κοσμηματοθήκη σας και που θα σας βολέψουν στις all day εμφανίσεις σας.

 

 

Ανακαλύψτε εδώ περισσότερα κοσμήματα με έκπτωση έως -50 % !

Τα πιο δημοφιλή