Home page
espa info

LUCKY CHARMS JEWELRY! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ!

15 Νοε 2021

typeImage-0

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το 2022 με όση περισσότερη τύχη, αισιοδοξία και δύναμη έχουμε. Την παράσταση για ακόμα μια φορά κλέβουν τα μοναδικά γούρια της Άννας Μαρίας Μαζαράκη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποια θα είναι τα γουράκια  για την νέα χρονιά.

Σίγουρα αποτελούν την ιδανική επιλογή δώρου για όλο τον Δεκέμβριο αλλά και για τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. Δεν είναι απαραίτητο όμως τα γουράκια να τα συνδυάζουμε μόνο με τα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα διότι μπορούμε να τα αγοράσουμε και για τον εαυτό μας. Τι καλύτερο άλλωστε από το να φοράμε το γουράκι που θα μας φέρει καλοτυχία και θα μας συντροφεύει κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα;

Για εσάς που είστε λάτρες του minimal στυλ προτιμήστε γουράκια για το “2022” με κοντή αλυσίδα σε κίτρινο επιχρυσωμένο 925° και μοτίφ όπως καρδιά με μονόπετρο και λευκά ζιργκόν, κόκκινη ημιπολύτιμη πέτρα, μαργαριτάρι και λευκά ζιργκόν αλλά και αστέρι με λευκά ζιργκόν.

Μια ακόμα πρόταση για φέτος, αποτελεί το κίτρινο χρυσό γουράκι σε Κ9 με μοτίφ το 22 συνοδευόμενο από διακριτικό αστεράκι και μονόπετρο.  Ιδανικό για να μην το αποχωρίζεστε ούτε στο μπάνιο σας μιας και δεν θα αλλοιωθεί ποτέ το χρώμα του.

 

title

Για πιο έντονες εμφανίζεις επιλέξτε μακρύ κολιέ από κορδόνι με το ιδιαίτερο 22 σε κίτρινη και λευκή επιχρύσωση.  Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα κλασσικά βραχιολάκια σε μαύρο και κόκκινο μακραμέ σχοινάκι τα οποία φοράμε όλο τον χρόνο στο χέρι μας και συνδυάζονται άψογα με όλα τα υπόλοιπα βραχιόλια μας ακόμα και το καλοκαίρι.

 

title

Τα γουράκια μας είναι κατασκευασμένα στα εργαστήρια μας στην Αθήνα από υπέροχα υλικά όπως ασήμι 925°, κρύσταλλα και μαργαριτάρια.

Ας γιορτάσουμε το 22 τον αριθμό της συντροφικότητας, της αγάπης και της δυαδικότητας μέσα από μια λαμπερή συλλογή την οποία μπορείτε να την ανακαλύψετε εδώ!

Τα πιο δημοφιλή