Home page
espa info

LUCKY CHARMS 2022: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

30 Νοε 2021

typeImage-0

Mία ευχή στην οποία όλοι θα συμφωνήσουμε φέτος είναι να έρθουν καλύτερες μέρες μετά από μια ακόμη δύσκολη χρονιά.

 

Κυρίως τις γιορτές, η έμφαση δίνεται στην οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα συζύγους, συντρόφους, παιδιά, γονείς, αγαπημένους φίλους και νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε με δώρα, και να τους ευχηθούμε τύχη για τη νέα χρονιά που πλησιάζει.

 

 Ένα γούρι λοιπόν μοιάζει το πιο κατάλληλο δώρο για να διώξει την αρνητική ενέργεια αυτής της χρονιάς είτε με τη μορφή ενός κομψού κολιέ ή βραχιολιού είτε με την μορφή ενός επιτραπέζιου γουριού.

 

Εμείς σας συγκεντρώσαμε μερικά από τα γούρια που είναι κατασκευασμένα στα εργαστήρια μας στην Αθήνα από υπέροχα υλικά όπως ασήμι 925°, κρύσταλλα, μαργαριτάρια, φούντες φτιαγμένες στο χέρι, ματάκια από σμάλτο, κεραμικά και βελούδινα αντικείμενα ραμμένα στο χέρι.

 

Οι κολοκύθες και τα ρόδια παραμένουν πρώτα στις επιλογές σας και φέτος όπως και τα καραβάκια και τα αρωματικά κεριά με άρωμα κανέλλας!

 

Τα μικρά επιτραπέζια γουράκια στα 15€ σε τριφύλλι, σπιτάκι ταιριάζουν τέλεια στο γραφείο σας ή ακόμα και να το έχετε μαζί σας στην τσάντα σας για τύχη και προστασία!

 

title

Αν προτιμάτε κάτι σε κόσμημα, τα κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια αλλά και chic κορδόνια με το '22 θα συνδυαστούν με τα καθημερινά σας outfits.

Μην διστάσετε να προσθέσετε μακραμέ βραχιόλια σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια σε γούρια εδώ!

title

Τα πιο δημοφιλή