Home page
espa info

IRIS WINTER COLLECTION!

12 Νοε 2021

typeImage-0

Επιτέλους, ο χειμώνας έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση του και μας εξέπληξε ευχάριστα! Κάθε χρόνο άλλωστε την εποχή αυτή, περιμένουμε με ανυπομονησία να χειμωνιάσει για να βάλουμε τα ζεστά μας πουλόβερ. Είναι στην γυναικεία φύση άλλωστε η ανάγκη για αλλαγές.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό και για ακόμα μια φορά φροντίζει ώστε να εμπλουτίζονται οι συλλογές με τα απαραίτητα χρώματα για αυτήν την σεζόν. Το ίδιο συνέβη και με την αγαπημένη μας συλλογή IRIS η οποία αποτελείται από κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από ιριδίζων σμάλτο σε αποχρώσεις ροζ, λευκό, γκρι αλλά και μαύρο.

Το απόλυτο trend της εποχής είναι εδώ και ήρθε για να μείνει. Ο πιο βασικός λόγος για να αποκτήσετε τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι ο εξής: Συνδυάζουν άψογα το minimal στυλ με το Glam κάτι το οποίο τα καθιστά ιδανικά για να φορεθούν από το πρωί μέχρι και στην βραδινή σας έξοδο.

Προτιμήστε στις πρωινές σας εμφανίσεις minimal κολιέ σε κοντή γραμμή, ακόμα και περισσότερα από ένα για μοναδικό layering.

 

title

Συμπληρώστε την εμφάνισή σας προσθέτοντας χρώμα στα κοσμήματά σας και τολμήστε ένα εντυπωσιακό layering που θα αναδείξει το outfit σας σε κάθε περίσταση!

Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις επιλέξτε εντυπωσιακά δαχτυλίδια με σμάλτο σε πολλές αποχρώσεις σε κίτρινη επιχρύσωση που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από αρχαιοτάτων χρόνων τα δαχτυλίδια συνδέονταν άμεσα με την γυναικεία γοητεία!

Τι πιο υπέροχο για την βραδινή σας έξοδο από ένα total black σύνολο συνδυασμένο με τα πιο trend δαχτυλίδια της σεζόν;

title

Μην διστάσετε να επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα μας! Εκεί θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσουμε όλες μας τις συλλογές και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κόσμημα που σας ταιριάζει και σας φτιάχνει την διάθεση!

Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός μας!

Τα πιο δημοφιλή