Home page
espa info

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΑΣ!

22 Οκτ 2021

typeImage-0

Στις 26 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι αγαπημένοι μας, Δήμητρα και Δημήτρης! Έφτασε η ώρα λοιπόν να σκεφτούμε τι δώρο θα τους προσφέρουμε την ημέρα της γιορτής τους που με τόσο μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν!

Η ιδανική επιλογή δώρου είναι δύσκολη υπόθεση και καθαρά υποκειμενική για τον καθένα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πιο στάνταρ κριτήριο όλων σε τέτοιες περιστάσεις είναι η επιλογή δώρων τα οποία θεωρούνται διαχρονικά και θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά των εορταζόμενων.

 Εμείς από την πλευρά μας, ψάξαμε και σας προτείνουμε τα πιο ιδιαίτερα δώρα!

Πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν μας και το γούστο του ατόμου για τον οποίο προορίζεται το δώρο ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στην επιλογή του δώρου καθώς πολλές φορές παρασυρόμενοι καθαρά και μόνο από το δικό μας γούστο, δεν σκεφτόμαστε τον αποδέκτη.

Στις αξιαγάπητες Δήμητρες, η ιδανική επιλογή δώρου θα μπορούσε να είναι ένα κολιέ ή δαχτυλίδι από την καινούργια συλλογή “Crystal Dreams”  και αυτό γιατί η μόδα φέτος προστάζει εντυπωσιακά κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες και ζιργκόν σε έντονα χρώματα.

Όσο περισσότερα επιλέξετε, τόσο καλύτερα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το απόλυτο layering.

 

 

title

 

Για τους αγαπημένους Δημήτρηδες επιλέξτε ένα βραχιολάκι με ημιπολύτιμες πέτρες από την ανδρική συλλογή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

 

title

Τι καλύτερο από ένα βραχιόλι που θεωρείται safe επιλογή και δεν θα βγάλει ούτε λεπτό από το χέρι του; Eίτε επιλέξει πιο casual ντύσιμο, είτε πιο καλά, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το λατρέψει!

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια στα Καταστήματά μας!

Τα πιο δημοφιλή