Home page
espa info

HEPHAESTUS COLLECTION! ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ!

26 Ιουλ 2022

typeImage-0

Ήφαιστος ο θεός της φωτιάς του ουρανού και της γης!

Αφέντης της χαλκουργίας και των κατασκευών.

Το όνομα του συνδέεται με την ταχύτητα της αστραπής και το χορό των ηφαιστείων. Το όνομά του ετυμολογείται από την αρχαία ελληνική λέξη "φθαι", που σημαίνει ‘’αναμμένο’’, ή κατ΄ άλλους από το αρχαίο όνομα Ήβη που σημαίνει νεότητα.

Μια ημέρα, η Ήρα, ζηλεύοντας τα κοσμήματα της Θέτιδας, ρώτησε, επίμονα τη Νηρηίδα για την προέλευσή τους και, όταν ανακάλυψε ότι τα είχε φιλοτεχνήσει ο υιός που η ίδια είχε περιφρονήσει, πήγε, τον πήρε μαζί της και τον ξανάφερε στο όρος των θεών. Εκεί, του προσέφερε ένα σιδηρουργείο ώστε να μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα σφυρήλατα κοσμήματα.

Εναρμονισμένη για ακόμα μια φορά με την κουλτούρα της αρχαίας Ελλάδας, η Άννα Μαρία Μαζαράκη, εμπνέεται από την τέχνη του Ηφαίστου και μας φέρνει πιο κοντά στο Καλοκαίρι με τη νέα συλλογή “Hephaestus”.

Σφυρήλατα και επιχρυσωμένα σχέδια σε όλη την επιφάνεια των κοσμημάτων. Τυρκουάζ πέτρες και μαργαριτάρια, υποστηρίζουν κολιέ και βραχιόλια για εντυπωσιακές εμφανίσεις με κάθε στυλ της επιλογής σας.

Ανακαλύψτε και εσείς τη μυθική συλλογή Hephaestus για ένα νεανικό και θεϊκό στυλ, που θα ζήλευε μέχρι και η βασίλισσα του Ολύμπου!

 

 

title

Τα πιο δημοφιλή