Home page
espa info

ΓΟΥΡΙΑ 2022: ΤΑ ΝΕΑ ΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!

03 Νοε 2021

typeImage-0

Τα χριστουγεννιάτικα γούρια είναι άμεσα συνδεδεμένα με το όνομα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Είναι το απόλυτο δώρο για εμάς αλλά και για τους αγαπημένους μας τόσο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και από το νέο έτος σαν ένδειξη τύχης και προστασίας.

Τα γουράκια μας είναι κατασκευασμένα στα εργαστήρια μας στην Αθήνα από υπέροχα υλικά όπως ασήμι 925°, κρύσταλλα, μαργαριτάρια, φούντες φτιαγμένες στο χέρι, ματάκια από σμάλτο, κεραμικά και βελούδινα αντικείμενα ραμμένα στο χέρι.

Τα μικρά γουράκια είναι και φέτος εδώ σε μια μοναδική τιμή σε τριφύλλι, καραβάκι και ματάκι. Μπορείτε απλά να τα ακουμπήσετε πάνω στο γραφείο σας ή να το έχετε και μαζί σας στην τσάντα σας.

title

Τα κεραμικά κρεμαστά γούρια σε ρόδι, μάτι και σπιτάκι είναι αυτά που θα κρεμάσετε στην πόρτα σας!

title

Τα βελούδινα ρόδια που αποτελούν την πρώτη σας επιλογή θα τα βρείτε σε κόκκινο, πράσινο, τυρκουάζ και φούξια και άλλα χρώματα. Είναι η κατάλληλη επιλογή για να διακοσμήσετε το έπιπλο τραπεζαρίας ή και το σεκρετέρ σας με επιτραπέζια γούρια με λίρες με κλειδί!

title

Φυσικά μην ξεχνάτε και τα υπέροχα μπρελόκ μας που είναι μια πολύ όμορφη ιδέα δώρου! Χαρίστε ένα μπρελόκ σε σχέδιο αστεριού, καρδιά και καράβι που θα ομορφύνουν τα κλειδιά τους.

Ένα αρωματικό κερί είναι πάντα ένα όμορφο και ξεχωριστό δώρο. Αν θέλετε να μυρίζει ο χώρος σας ένα υπέροχο άρωμα κανέλας και να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με ένα κερί με μάτι από σμάλτο τότε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

title

Ανακαλύψτε όλες τις υπέροχες, μοναδικές προτάσεις για δώρα τις ημέρες των εορτών σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, σε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Επισκεφθείτε μας σήμερα και θα βρείτε σίγουρα αυτό που ταιριάζει πραγματικά

στο στυλ των αγαπημένων σας με γουράκια από 15€.

Τα πιο δημοφιλή