Home page
espa info

GIFTS FOR HIM! ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!

06 Δεκ 2022

typeImage-0

Ως γνωστών, οι περισσότερες γυναίκες αγαπάμε από την φύση μας τα δώρα! Κάθε φορά λοιπόν που μας προσφέρει κάποιος ένα δώρο, ενθουσιαζόμαστε και μόνο με την κίνηση, γιατί αισθανόμαστε πως είναι μια πράξη ένδειξης αγάπης ή ευγνωμοσύνης!

Υπάρχουν όμως και οι άνδρες στην ζωή μας που αγαπάμε πολύ και είναι δίπλα μας καθημερινά!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της, δημιούργησαν με πολλή αγάπη την πιο ανανεωμένη ανδρική συλλογή που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο!

Θα βρείτε επιλογές που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα! Από minimal σχέδια για εκείνους που προτιμούν τις πιο διακριτικές εμφανίσεις έως εκκεντρικά σχέδια που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε έχουν έρθει στο προσκήνιο περισσότερο τα ανδρικά κοσμήματα με αποτέλεσμα όλο ένα και περισσότεροι άνδρες τα επιλέγουν!

Τα μακραμέ βραχιολάκια σίγουρα αποτελούν την πιο safe επιλογή μιας και μπορούν να φορεθούν και πολλά μαζί από το πρωί έως το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το βγάλουν από πάνω τους!

Αντίστοιχα και τα κολιέ με κορδόνι είναι ιδανικά για casual εμφανίσεις!

Για εκείνους που προτιμούν τα πιο έντονα σχέδια, οι χειροπέδες σε ασήμι 925 από την νέα σειρά είναι αυτές που θα πρέπει σίγουρα να επιλέξετε για δώρο στον αγαπημένο σας!

 

 

title

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να επιλέξετε τα δώρα στον εαυτό σας ή σε έναν φίλο σας με έκπτωση -10% σε όλη την ανδρική συλλογή!

Μπορείτε να δείτε όλη την ανδρική συλλογή εδώ!

Τα πιο δημοφιλή