Home page
espa info

EYE SEE YOU! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ COLORFUL ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!

10 Μαρ 2023

typeImage-0

Καλωσορίστε την ανανεωμένη συλλογή 'EYE SEE YOU' από την ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ. Εμπνευσμένη από την ελληνική κυκλαδίτικη αισθητική η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει κοσμήματα όπου πρωταγωνιστούν έντονα χρώματα κάνοντας μας να νοσταλγούμε το Καλοκαίρι. Το μάτι είναι το χαρακτηριστικό σχέδιο της συλλογής σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Θα τo βρείτε συνδυασμένο με σμάλτο, ζιργκόν. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και τολμήστε ένα ενδιαφέρον layering συνδυάζοντας ένα, δύο ή και τρία μαζί!

Όπως ίσως γνωρίζετε, το κακό μάτι είναι μια δεισιδαιμονία που χρονολογείται από την αρχαιότητα και πιστεύεται ότι προκαλεί κακοτυχία σε όσους επηρεάζονται από αυτό. Ωστόσο, η συλλογή κοσμημάτων μας παρέχει μια ασπίδα έναντι αυτής της αρνητικής ενέργειας.

Εκτός από τις προστατευτικές τους ιδιότητες, τα κοσμήματά της συλλογής αυτής θεωρούνται υπέροχα δώρα για τους αγαπημένους σας. Είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για γενέθλια, για επέτειο, είτε απλώς για μια απλή χειρονομία για να δείξετε ότι νοιάζεστε.

 

 

title

Ανακαλύψτε περισσότερα online αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα!

Τα πιο δημοφιλή