Home page
espa info

EDITOR'S CHOICE

27 Απρ 2022

typeImage-0

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης και το μυαλό μας παρασύρεται από χρωματιστές σκέψεις και εικόνες. Και κάπως έτσι ξεφεύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτή η αίσθηση της ανοιξιάτικης αύρας συνοδεύει τις χρωματιστές εμφανίσεις μας και ολοκληρώνει τα σύνολα μας!

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για τη σημασία των αξεσουάρ σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Μπορεί τα ρούχα να είναι το κεντρικό κομμάτι του κάθε look, όμως το κόσμημα δίνει στην πραγματικότητα στοιχεία του χαρακτήρα μας μετατρέποντας μοναδικά look.

 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω τη δική μας επιλογή που θα απογειώσει τα ανοιξιάτικα σύνολα σας δίνοντας τους την προσωπική σας πινελιά.

title

ΜΆΤΙ

Τα τελευταία χρόνια, το μάτι έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο hot τάσεις στο χώρο της μόδας και του design. Το πανάρχαιο αυτό σύμβολο από απλό φυλαχτό σταδιακά αποτέλεσε έμπνευση για τα πιο διάσημα brands που το υιοθέτησαν και το εξέλιξαν. Στο χώρο του κοσμήματος το ματάκι έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος αφού πλέον εμφανίζεται παντού - σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και κατασκευασμένα από διάφορα υλικά.

Έχει κερδίσει επάξια μια σημαντική θέση στην καρδιά, αλλά και στη συλλογή κοσμημάτων κάθε γυναίκας, αφού η διακριτικότητά του προσδίδει μια στυλιστική κομψότητα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τη γυναίκα που θέλει να το φοράει συνεχώς επάνω της. Είναι μια ευκολοφόρετη και μοντέρνα επιλογή κοσμήματος που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε επιλογή χρωμάτων για τα ρούχα.

title

Τα πιο δημοφιλή