Home page
espa info

EASTER CANDLES AND JEWELRY 2022!

28 Μαρ 2022

typeImage-0

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως στα παιδικά μας χρόνια ανυπομονούσαμε πως και πώς να μας φέρει η νονά τα πασχαλινά δώρα, έτσι και τώρα ως ενήλικες ανυπομονούμε για τις πασχαλινές μας αγορές που θα μας χαρίσουν χαμόγελα και γιορτινή διάθεση.

Πάσχα χωρίς λαμπάδες δεν γίνεται για αυτό και σας παρουσιάζουμε τη συλλογή μας από λαμπάδες Άννα Μαρία Μαζαράκη με τα πιο μοντέρνα σχέδια!

Φέτος, δημιουργήσαμε μια σειρά από λαμπάδες σε 5 διαφορετικά χρώματα όπως γαλάζιο, ροζ, μέντα, εκρού και γκρι ανθρακί για τους άντρες.

Οι fashionable λαμπάδες μας περιλαμβάνουν και ένα κολιέ τυλιγμένο γύρω από την λαμπάδα επάνω στο σχοινάκι, από την πασχαλινή συλλογή μας σε σχήμα αυγού σε περίτεχνο σχέδιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια και αν επιλέξετε θα κλέψετε τις παραστάσεις!

Χαρίστε τις ξεχωριστές αυτές λαμπάδες μας είτε στον εαυτό σας είτε στην φίλη σας και στην μητέρα σας.

Μην αμελήσετε να χαρίσετε την αντρική λαμπάδα μας σε γκρι ανθρακί χρώμα και με ένα funky μπρελόκ σε σχήμα λαγού με μάτι.

title

Τα κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σας δεν είναι άλλα από πασχαλινά κολιέ με τα μοναδικά αυγουλάκια μας!

Το αβγό συμβολίζει τη γονιμότητα, την αναγέννηση του κόσμου και την ανανέωση της φύσης, μεταδίδοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και της μεγαλύτερης εορτής του Χριστιανισμού, το Πάσχα.

Σχεδιάσαμε κολιέ από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο, με αυγό και με ημιπολύτιμες πέτρες και ζιργκόν σε διάφορα χρώματα όπως σομόν, διάφανο, λευκό και μαύρο για εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό για να συνδυάσετε τα outfits σας!

 

 

title

image-worn

Ανακαλύψτε όλες τις υπέροχες, μοναδικές προτάσεις για δώρα τις ημέρες των εορτών σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, σε ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή στο e-shop!

Τα πιο δημοφιλή