Home page
espa info

DIY BRACELETS! Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

24 Μαρ 2022

typeImage-0

Κατά καιρούς, εμείς οι γυναίκες επιλέγουμε να ανανεώνουμε τα κοσμήματα που φοράμε! Συνήθως το καλοκαίρι προτιμούμε πιο ανάλαφρα και τον χειμώνα πιο έντονα! Τα βραχιόλια καουτσούκ όμως είναι εκείνα που επέστρεψαν δυναμικά και είναι ιδανικά για κάθε εποχή!

Το μόνο σίγουρο είναι πως μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια μιας και κάποτε αποτελούσαν το trend της εποχής και μας κάνουν να τα νοσταλγούμε!

Αποτελούνται από μαύρο καουτσούκ ως βάση και ολοκληρώνονται από μικρά μοτίφ μονογράμματα σε κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925° για να μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας όνομα ή ενός αγαπημένου προσώπου!

Εκτός από τα μονογράμματα, υπάρχουν διαθέσιμα και επιπλέον μοτίφ, όπως καρδιά, ματάκι και αστέρι για να συμπληρώσετε στο όνομα σας!

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μοτίφ τα οποία συμβολίζουν μαμά, μπαμπά, αγοράκι και κοριτσάκι και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια!

 

 

title

image-worn

Είναι ιδανικά για να τα συνδυάσετε με άλλα βραχιολάκια, είτε με μακραμέ σχοινάκι για καθημερινές εμφανίσεις είτε με αλυσίδα και να πετύχετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Ακόμα και με το ρολόι μόνο συνδυαστικά δείχνουν υπέροχα!

Θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα τόσο σε ένα casual look όσο και σε μία πιο grande εμφάνιση!

 

Αναμφισβήτητα αποτελεί την ιδανική επιλογή δώρου στον εαυτό σας αλλά και σε ένα αγαπημένο πρόσωπο όπως την μητέρα, την φίλη ή την αδελφή σας!

Μπείτε στο site και ακολουθήστε αναλυτικά τα βήματα ώστε να φτιάξετε το δικό σας βραχιολάκι που θα συμβολίζει την δική σας μοναδική ιστορία ή ανακαλύψτε το σε όλα τα φυσικά καταστήματα ‘Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Τα πιο δημοφιλή