Home page
espa info

DIY BRACELETS! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ FASHION ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ!

13 Μαρ 2023

typeImage-0

Είτε άνδρες, είτε γυναίκες, τα κοσμήματα τα φοράμε για πολλούς λόγους, όπως γιατί μας φτιάχνουν την διάθεση και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα! Ένας ακόμη λόγος είναι γιατί συμβολίζουν κάτι για εμάς! Τι καλύτερo άλλωστε από το να φοράμε ένα κόσμημα το οποίο είναι συνδυασμένο με κάτι σημαντικό για εμάς;

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη έχει φροντίσει γι’ αυτό καθώς δημιούργησε τα DIY βραχιόλια όπου ο καθένας μπορεί να φτιάξει μόνος του το δικό του βραχιολάκι. Με βάση το καφέ και το μαύρο καουτσούκ, μπορεί ο καθένας να επιλέξει μοτίφ με μονογράμματα ή διάφορα σχέδια όπως καρδιά και μάτι σε κίτρινη επιχρύσωση αλλά και σε λευκή επιροδίωση.

Είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή δώρου για την φίλη σας, για την μητέρα σας αλλά και για τον εαυτό σας καθώς μπορείτε να επιλέξετε μοτίφ με τα μέλη της οικογένειας σας αλλά και του κατοικίδιου σας!

Επίσης, μπορείτε να χαρίσετε το βραχιολάκι αυτό στον σύντροφο σας! Είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο που δεν θα το περιμένει.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσετε το βραχιόλι καθώς στην αγορά των τριών μοτίφ πληρώνετε μόνο τα δύο.

Επισκεφθείτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα και με την βοήθεια των κοριτσιών μας δημιουργήστε το δικό σας βραχιολάκι που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε!

Τα πιο δημοφιλή