Home page
espa info

CRYSTAL DREAMS COLLECTION! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ELEGANT ΣΥΛΛΟΓΗ!

02 Σεπ 2022

typeImage-0

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και να έχουμε μπει σε ρυθμούς κανονικότητας αλλά αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί. Άλλωστε ο Σεπτέμβριος αποδεδειγμένα ειδικά τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και καλοκαιρινός μήνας! Επίσης, είναι ο μήνας όπου κανονίζονται οι περισσότερες βαπτίσεις αλλά και γάμοι οπότε σίγουρα έχουμε κάποιο event στο οποίο θα πρέπει να παρευρεθούμε.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της έχουν δημιουργήσει την πιο elegant συλλογή όπου δεν είναι άλλη από την Crystal Dreams Collection! Με ημιπολύτιμες πέτρες και ζιργκόν που κοσμούν την συλλογή, σε χρώματα όπως Paraiba, pink quartz γαλάζιο και emerald green, θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση από το πρωί έως το βράδυ! Θα την βρείτε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, ιδανικά για να σας συνοδεύσουν στις εμφανίσεις σας!

Είτε επιλέξετε να φορέσετε φόρεμα, είτε κοστούμι το μόνο σίγουρο είναι πως με τα συγκεκριμένα κοσμήματα θα απογειώσουν το look σας!

 

title

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή online αλλά και στα φυσικά καταστήματα!

Τα πιο δημοφιλή